News

Album van Nienke Plas ‘Lucky Number 7’ gaat over al haar exen

Nienke Plas kennen we natuurlijk allemaal van door haar YouTube-account, maar ze kan nog veel meer. Naast vloggen en presenteren, komt Nienke nu met muziek. Het album heet ‘Lucky Number 7’ en ze verklapt alvast waar deze titel voor staat.

Doorbraak Nienke Plas

De afgelopen jaren kon je moeilijk om Nienke Plas heen. In 2016 startte ze met Hahalogs en Shitty Diaries. Dat was een groot succes en ze wist daarmee maar liefs 300K abonnees binnen te halen. Naast haar succes op Youtube brak de 33-jarige Nienke ook door op televisie, zo deed ze mee aan Expeditie Robinson, Masked Singer, De TV kantine en kreeg zelfs een rol in een film. 

Zangcarrière

Twee jaar geleden begon Nienke Plas naast het vloggen en presenteren ook met haar zangcarrière, ze begon met het nummer ‘Vrijdag’. Dat heeft goed uitgepakt en ze komt terug met een nieuw album. Het nieuwe album van Nienke Plas heeft een bijzonder onderwerp. Elk nummer gaat over iemand uit haar liefdesleven. Ze vertelt lachend: ”Sommige zijn letterlijk een passant geweest”. Het eerste nummer is uitgekomen op 28 februari en elke maand volgt er een andere. Ben jij benieuwd naar haar eerste nummer ‘Andere Lobi’, luister hem hier!

Watch on YouTube

Bron: Metronieuws.nl, RTLnieuws | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀