Films & Series

Dit Temptation Island-koppel wordt binnenkort weggestuurd

Temptation Island is nog maar net begonnen, maar de geruchtenmolen draait al op volle toeren. Dit jaar gaat er namelijk iets gebeuren, wat nog nooit eerder is gebeurd. Eén koppel wordt naar huis gestuurd en dat was niet gepland. Waarom? Dat lees je hier.

Temptation-koppel wordt naar huis gestuurd

Hoewel Channah en Quentin het spel moesten verlaten door een zwangerschap, is er nog nooit eerder in de Temptation Island-geschiedenis een koppel naar huis gestuurd door de crew. Dit jaar is dit wel het geval. Gianni en Melissa moeten de villa binnenkort verlaten en gaan de ultieme relatietest niet langer aan.

Telefoon meegesmokkeld

Er wordt gespeculeerd dat Gianni en Melissa een telefoon mee hebben meegesmokkeld in de villa. Wow, wat? Dit hebben ze gedaan om elkaar op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en elkaar te kunnen blijven spreken. Als je meedoet aan Temptation Island is dit natuurlijk ten strengste verboden en om deze reden werd het koppel direct weggestuurd. Dit verklaart ook waarom dit koppel nog samen gespot is en waarschijnlijk niet uit elkaar zijn. 

Andere geruchten

Naast deze bijzondere wending in ons favoriete reality-programma, zijn er ook  andere speculaties. Fans denken namelijk te weten wie er als eerste vreemd zou gaan. Dit was te zien op een voorstukje die helemaal is uitgeplozen door Instagram-account TeamTempa. Wij kijken alvast uit naar woensdag.

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL