Films & Series

Nieuwe Netlfix-serie: I’m Not Okay With This

Netflix is lekker bezig met het droppen van nieuwe series en films. I’m Not Okay With This is een fijne aanwinst van het populaire streamingplatform. De serie is volgens vele recensies een mix tussen Sex Education en Stranger Things. Dat belooft veel goeds. 

I’m Not Okay With This op Netflix

De serie gaat over de 17-jarige Sydney. Ze probeert haar middelbare school periode zo normaal mogelijk door te komen. Haar vader heeft zelfmoord gepleegd en haar rouwende moeder schuift veel taken op haar af omdat zij geld moet verdienen om Sydney en haar broertje Liam te kunnen onderhouden. Daarnaast komt Sydney erachter dat ze geen normale tiener is, maar speciale gaven heeft. Naast het uitzoeken van haar seksualiteit, probeert Sydney haar krachten te begrijpen.

Watch on YouTube

Hoge verwachtingen voor de serie

De serie ging in premiere op 26 februari op Netflix. Iedereen had hoge verwachtingen omdat het geregiseerd wordt door Stranger Things-producent Shawn Levy en is gebasseerd op de novel van Charles Forsman die ook ‘The End Of The F***ing World’ schreef. Als jij deze series ook in een sneltreinvaart gebinged hebt, lukt het 100% om hier nog sneller doorheen te razen. De Netflix-original heeft namelijk maar zeven afleveringen van ongeveer twintig minuten. 

Bron: netflix.com, rottentomatoes.com | Beeld: Getty Images