Celebs

‘Liam Payne beëindigd relatie met model Maya Henry’

One Direction-zanger Liam Payne heeft na zes maanden zijn relatie met het negentienjarige model Maya Henry beëindigd. Het koppel was in december voor het laatst samen gezien. Liam zou na een stormachtige periode de relatie hebben uitgemaakt, omdat hij geen toekomst met Maya voor zich zag. Ouch!

Liam Payne had een drukke periode

Sinds augustus was het koppel onafscheidelijk en Liam was trots op de manier waarop zijn liefje met de fame van haar boyfriend omging. “De eerste keer dat we werden gespot, zaten er zo’n 50 fans achter ons aan op een vliegveld. Het was chaotisch. Ze stapte in de auto en ik vroeg of ze in orde was, en ze zei: ‘Ja’. Ik was banger dan zij” vertelde de One Direction-zanger tijdens de lancering van zijn debuut-album ‘LP1’ die in december uit kwam. Daar kreeg hij vervolgens flink wat commentaar op. Nadat al deze drukte voorbij was, had het stel tijd om te praten over hun relatie. Helaas is de relatie dus over, schrijft The Sun. De zanger zag geen toekomst samen met het model. Andere bronnen spreken dit gerucht weer tegen…

Liam en Maya houden relatie uit schijnwerpers

MailOnline meldt dat een bron vertelt dat het koppel nog steeds samen is. “Maya en Liam zijn zeker nog een koppel en zijn erg gelukkig samen. Ze nemen allebei een pauze van sociale media en genieten van elkaars gezelschap. Uit de schijnwerpers” zegt de bron, die een vriend van het stel is. Het is dus nog niet helemaal duidelijk hoe het ervoor staat, maar wij houden je op de hoogte.

Bron: rtlboulevard.nl, dailymail.co.uk | Beeld: Getty Images

Must reads 👀