Celebs

Temptation Island’s Quentin over een tweede kindje: ‘Als Channah wat wil dan gebeurt het ook’

Het is alweer een poosje geleden sinds de geboorte van Temptation’s Channah en Quentin’s zoontje Tiger. De twee kersverse ouders zijn in de wolken en laten hun volgers ook hiervan meegenieten op Instagram. Onlangs vertelde Quentin in een interview dat een zusje of broertje voor Tiger misschien sneller komt dan (hij) verwacht. 

De liefde voor Tiger is zo intens 

Sinds de geboorte van Tiger geniet het stel volop van hun ouderschap. Quentin vertelt in een YouTube-video van Talk To My Manager dat de liefde die hij voor zijn zoontje zo intens voelt en hij nooit verwacht had dat dit zo zou lopen. De relatie met zijn dochter is veranderd na de geboorte van Tiger: “Ik ben bang dat zij later gaat denken: ‘waarom was hij er wel voor Tiger en niet voor mij?’ maar ik heb veel contact met haar moeder en zij praat met haar en steunt mij hierin.”

Een tweede kindje met Channah

Als het aan Quentin ligt, wacht het stel nog een jaartje of drie met een tweede kindje. Hij wil het liefste nu focussen op Tiger en hun samen. In een vorig interview van Talk To My Manager vertelt Channah dat zij wel op korte termijn weer in verwachting wil zijn. Volgens Quentin kan het daarom ook zomaar dat er binnen een jaar toch een nieuwe kleine bij komt. “Als Channah wat wil dan gebeurt het ook”, zegt hij lachend. We will see.

Bekijk hier het hele interview:

Beeld: Bruno Press