Lifestyle

Wat jouw seksfantasieën over jou zeggen

Seks kan enorm spannend zijn. Daarnaast zijn er veel verschillende manieren om seks te hebben. De kans is groot dat jij daar vast een keertje over hebt gefantaseerd. Dat is natuurlijk heel normaal. Girlscene heeft uitgezocht wat deze fantasieën over jou zeggen. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Bondage

Jij wil vastgebonden worden en alle controle uit handen geven.
Dit betekent dat je in het normale leven altijd de touwtjes in handen hebt. Het liefste heb je alles onder controle en gaat het precies zoals jij het bedacht had. Je kan hiermee dit juist even loslaten en jezelf overgeven aan je partner. 

Swingen

Jij wil van partner ruilen om seks te hebben.
Dit betekent dat jij nooit kan kiezen. Waarschijnlijk twijfel je al welk gerecht je moet bestellen als je in een restaurant bent of welke kleding je ‘s ochtends aan moet trekken. Dit is de reden waarom je ook nieuwsgierig bent naar seks met een ander persoon dan je lover.
 

Trio

Jij wil seks met twee mensen tegelijk. 
Dit betekent dat je het niet moeilijk vindt om te delen. Het maakt jou zelfs gelukkig. Vroeger vond je het waarschijnlijk ook niet erg om je koekjes te delen met je vriendinnen. 

Anaal

Dit betekent dat je eigenwijs bent en je niet door anderen laat vertellen wat goed en slecht is. Je wandelt je eigen weg en trekt je weinig aan van de mening van andere mensen. Dit wil je dus ook graag laten merken onder de lakens. 

Ben jij nog onzeker tijdens de seks? Hier zijn tips om meer zelfvertrouwen te krijgen op dit gebied.

Spanken

Dit betekent dat je meestal erg streng voor jezelf bent. Perfectionistische mensen hebben sneller deze gedachtes dan mensen die dat niet zijn. Je wil dat iemand anders jou eens zonder bijbedoelingen “straft”. 

via GIPHY

Met hetzelfde geslacht

Dit betekent dat jij een open-minded persoon bent. Wel houd je dit graag voor jezelf en laat je dit alleen maar zien in bed. Je bent ook erg nieuwgierig en wil graag dingen tot op de bodem uitzoeken.

Rollenspel

Jij trekt graag een gevangenispakje aan zodat jouw partner je in de boeien kan slaan. 
Dit betekent dat je van drama houdt. Je vind het leuk om je anders voor te doen dan je bent of een personage te spelen. 

Weet je niet hoe je een jongen moet vertellen wat jij fijn vindt under the sheets? Lees hier hoe je dat het beste kan doen.

Bron: thefrisky.com | Beeld: iStock