Fashion

Dave en Donny Roelvink lanceren kledinglijn in samenwerking met Lidl

Veel BN’ers lanceren tegenwoordig een eigen kledinglijn. Natuurlijk konden ‘De Roelvinkjes’ Dave en Donny niet achterblijven. Benieuwd hoe de kleding eruit ziet en wanneer het te koop is? Lees dan snel verder.

Kledinglijn Dave en Donny Roelvink

Gisteravond vond de lancering van de nieuwe kledinglijn van Donny en Dave Roelvink plaats in The Harbour Club. De kledinglijn van de twee broers is Double-R. De collectie bestaat uit shirts, broeken, sokken, vesten en zelfs onderbroeken. Donny vertelt: “Het is voor mannen, maar vrouwen kunnen het in principe ook wel dragen”. Een leuk cadeau voor je vriend of voor jezelf dus! De broers hebben er lang aan gewerkt en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. “Bovendien is het voor een betaalbare prijs” aldus Dave. Wij zijn razend benieuwd naar de collectie. De kledinglijn ‘Double-R’ is vanaf 27 februari te koop bij de Lidl.

Lees ook: Onherkenbaar: zo zagen Dave en Donny Roelvink er als jonge tieners uit

Limited Edition 

Dries Roelvink, de vader van de twee broers, staat natuurlijk bekend om zijn gele zwembroek. Ze hebben afgesproken dat wanneer de  kledinglijn goed loopt er wellicht een limited edition komt, volledig in het geel.

Bron: rtlboulevard.nl 

Must reads 👀