Films & Series

Dit zijn dé leukste series op Videoland

Dat Videoland de Nederlandse Netflix is, heeft het platform wel bewezen. De afgelopen maanden zijn er mega veel nieuwe series bijgekomen. Ben je al helemaal uitgebinged en al eeuwen opzoek naar leuke series om te kijken? Girlscene heeft even grondig onderzoek gedaan en hebben de aller-leukste series op Videoland op een rijtje gezet. Benieuwd wat jij de komende weken kan bingewatchen? Lees dan snel verder.

1. De 12 van Schouwendam

Als je bij de 12 van Oldenheim al op het puntje van je stoel zat, gebeurd dat ook zeker bij deze serie. Ook is het leuk om dit te kijken als je de voorloper (nog) niet heb gezien. Het is niet gerelateerd aan de eerste versie maar zeker net zo spannend. Het gaat over het dorpje Schouwendam waar twee tieners al jaren zijn vermist. Dan duikt er plosteling een man op die beweert één van die verdwenen tieners te zijn. Hierdoor komen er allemaal geheimen en leugens naar boven waardoor het dorp helemaal in rep en roer is. 

Watch on YouTube

2. Meisje van plezier

Een dramaserie over het leven van huismoeder Nadine. Haar man is vreemdgegaan met haar zus en ze is helemaal klaar met de manier waarop ze nu leeft. Om zichzelf onafhankelijk te voelen, wordt ze een highclass-escortgirl. Dit gaat natuurlijk niet altijd even goed en zorgt voor veel spannende momenten. Deze móét je bingewachten.

 

Watch on YouTube

 

3. Gooische vrouwen

Volg het turbulente leven van de Gooische dames Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn in deze vijf-delige serie. Als je de films hebt gezien, wordt dit sowieso jouw nieuwe verslaving. 
Om alvast in de stemming te komen, kan je hier nog even de trailer van de eerste film checken. 

Watch on YouTube

4. Vlucht HS13

Deze serie gaat over zakenvrouw Liv die te horen krijgt dat het vliegtuig naar Barcelona, waar haar man in zou zitten, is neergstort. Alleen niets blijkt minder waar als hij eigenlijk nooit is ingestapt. Wow, what?! Je ziet hoe haar normale leven totaal over de kop wordt gegooid.

Watch on YouTube

5. Mocromaffia

Een spannende misdaadserie over een groep vrienden die binnen no-time een groot maffia netwerk hebben opgebouwd. Ze handelen in cocaïne en zijn al snel de grootste van Amsterdam. Door een jaloezie drijven ze uitelkaar en worden zelfs vijanden. Misdaad journalist Rein verdiept zich hierin en mengt zich steeds dieper in deze wereld voor zijn onderzoek naar de mocromaffia. Helaas gaat dit niet volgens plan. 

Watch on YouTube

6. Soof
Naast de twee hilarische films staat er ook een serie van Soof op Videoland. Ook dit is heerlijk om te kijken en (bijna) onmogelijk om niet te bingen. De serie gaat over het leven van Soof. Ze kookt als beroep, heeft haar ex-man op zolder wonen en heeft ook nog drie kinderen om op te voeden. De serie heeft veel herkenbare momenten en bevat ook een dosis romantiek. Genieten.

Watch on YouTube

Geen Videoland maar wel Netflix? Deze Netflix series geven jouw zelfvertrouwen een boost!

Bron: Videoland | Beeld: iStock, Unsplash

Must reads 👀