News

Harry Styles werd bedreigd met mes tijdens overval

Valentijnsdag breng je het liefst door met je lover, date of met andere lieve mensen om je heen. Niets van dit alles voor Harry Styles. De One Direction-zanger werd op de dag van de liefde namelijk overvallen en bedreigd met een mes. 

Harry Styles is overvallen op Valentijnsdag

Een romantisch momentje tijdens Valentijnsdag zat er niet in voor Harry Styles. Tijdens een avondje uit in Londen werd de 26-jarige zanger het slachtoffer van een overval. Een best heftige ook nog, want Harry werd hierbij bedreigd met een mes. Wow! Ook werd er flink wat contant geld van hem gestolen op de dag van de liefde. Volgens de politie raakte de zanger gelukkig niet gewond, ook omdat hij heel kalm bleef tijdens de situatie. De dader is helaas nog niet opgespoord. 

Nog meer slecht nieuws voor Harry Styles

De overval was niet de enige heftige gebeurtenis die Harry Styles afgelopen weekend moest verdragen. Een dag later kwam namelijk het verdrietige nieuws naar buiten dat Love Island-presentatrice Caroline Flack uit het leven is gestapt. Harry en Caroline hadden lang geleden en relatie toen de zanger meedeed aan The X Factor. Over een slecht weekend gesproken…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GettyImages