Celebs

Noah Centineo vertelt over zijn drugsverleden

Redactie

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato sluit haar heftige periode af met een nieuwe tattoo, Billie Eilish brengt de titelsong voor James Bond uit, Famke Louise vertelt wat zij vindt van botox en Noah Centineo vertelt openhartig over zijn drugsgebruik. 

Demi Lovato sluit heftige periode af met een nieuwe tattoo

Demi Lovato heeft een nieuwe tattoo laten zetten en die heeft alles te maken met haar heftige periode. Op Insta deelt ze haar nieuwe ink en hiermee viert ze dat ze is hersteld van haar drugsoverdosis. Ze wist niet wat ze ging zetten toen ze in de stoel ging zitten. “Ik vertelde hem over mijn leven en waar ik nu sta. We creëerden een combinatie van afbeeldingen die de spirituele bewustwording die ik heb gehad vertegenwoordigen,” vertelt Demi over haar nieuwe tattoo. Wij zijn blij dat het weer goed gaat met de zangeres! 

View post on Instagram
 

Famke Louise vertelt wat zij vindt van botox

Botox lijkt soms steeds normaler te worden, maar Famke Louise wil de cosmetische ingrepen niet promoten. In een interview met Grazia vertelt ze dat ze juist de boodschap dat iedereen mooi is op zijn of haar eigen manier, zonder ingrepen, wil verspreiden. Ook is de girl tegen Photoshop. Famke Louise: “Ik ben ook erg tegen Photoshop en bewerk mijn foto’s alleen als het gaat om de helderheid of om ze iets scherper te krijgen. Verder verander ik nooit iets aan een foto.”

View post on Instagram
 

Noah Centineo over drugsgebruik: “Er was weinig wat ik niet deed”

Voordat Noah Centineo beroemd werd ging hij door een donkere periode en gebruikte hij veel drugs. Hij is nu clean, maar in een interview vertelt de hottie dat hij bijna alles heeft geprobeerd. In het interview vertelt Noah: “Er was weinig wat ik niet deed. Ik heb nooit iets geïnjecteerd en dat is goed. Ik heb veel dingen gerookt. Ik was heel erg van slag, man. Het was een hele donkere periode in mijn leven.” Wij zijn blij dat de knappe acteur nu clean is en het goed met hem gaat. By the way, heb je zijn nieuwe film To All The Boys: PS I Still Love You al gezien op Netflix? 

View post on Instagram
 

Billie Eilish brengt titelsong James Bond uit

Je hebt het vast al wel gehoord, maar Billie Eilish mocht de titelsong maken voor de nieuwe James Bond-film. Enne, de song is deze week uitgebracht! Het nummer ‘No Time To Die’ staat online en is een heerlijke ballad. Nog even een leuk feitje: hiermee is Billie de allerjongste artiest ooit die een nummer maakt voor één van de James Bond-films. You go girl! 

Watch on YouTube

Joe Jonas wordt papa

Goed nieuws voor Joe Jonas en zijn vrouw Sophie Turner. De twee verwachten namelijk een kindje. Er gingen al een tijdje geruchten rond dat de twee lovebirds een kindje zouden verwachten, maar nu is het bevestigd door bronnen. “Het koppel houdt dit nieuws heel erg hush hush, maar hun vrienden en familie zijn enorm enthousiast voor ze,” laat de bron weten aan JustJared. Joe en Sophie hebben nog niks laten weten over het geweldige nieuws. 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀