Celebs

Love Island’ Daniël: ‘Ziggy was helemaal klaar met Victoria’

Het rommelt flink tussen Love Island’s Daniël en Victoria. Op Instagram loopt hun ruzie hoog op. En er is meer… Ondanks dat de koppels aan het einde van het programma niet meer gefilmd werden, liepen de irritaties hoog op. Zo verklapt Daniël in een nieuwe YouTube-video dat hij Victoria aan het einde van Love Island moest opvangen, nadat Ziggy genoeg van haar had. 

Daniël verklapt dat hij Victoria moest opvangen na ruzie met Ziggy

Hoewel de twee lovebirds Ziggy en Victoria nu weer helemaal hoteldebotel zijn, was dat aan het einde van Love Island eventjes anders. In een nieuwe YouTube-video vertelt Daniël hoe het er in het programma echt aan toeging. Aan het einde van Love Island wilden alle overgebleven koppels vieren dat ze zo ver gekomen waren. Misschien was er net iets te veel drank in het spel… Die avond is er dan ook een hoop gebeurd. 

Het was het ook de avond waarop Ziggy en Victoria voor het eerst seks hadden. Maar de volgende ochtend kwam Victoria huilend naar de kamer van Daniël en Floor. Ziggy zou tegen Victoria hebben gezegd dat hij haar niet meer wilde en dat er geen gevoelens zijn. Dat viel bij Victoria niet zo goed. “Hij mag kapot vallen,” vertelde ze destijds aan Daniël. Nu het weer goed is tussen Victoria en Ziggy is het pijnlijk dat dit naar buiten wordt gebracht…

Ben je benieuwd naar alles wat Daniël over Ziggy en Victoria heeft te zeggen? Kijk de hele video dan hieronder.

Bron: YouTube | Beeld: RTL