Fashion

7 toffe sieradenwinkels in Nederland

Kettingen, ringen en horloges. Sieraden maken je look af. Tegenwoordig heb je zoveel online shops, maar het is natuurlijk veel leuker (en handiger) om de sieraden gewoon te passen in de winkel. Daarom geven wij jou vandaag een lijstje met sieradenwinkels in Nederland om sieraden te shoppen.

1. Just Franky Jewellery

Deze winkel vol sieraden zit in Eindhoven. Ze verkopen bedels en dan maken hiermee armbanden aan een zijden draad. Naast de bedels, hebben ze ook nog veel andere leuke artikelen.

Aalsterweg 262, Eindhoven

2. B Jewels

Bij B Jewels worden alle sieraden met de hand gemaakt. Ze werken veel met edelstenen, waardoor je de sieraden van B Jewels gelijk herkend. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje als je in de buurt van Oostwoud bent.

Vereweg 2, Oostwoud

View post on Instagram
 

3. Bodes & Bode

Bij Bodes & Bode begon het allemaal in Den Haag. Bodes & Bode verkoopt armbanden, kettingen, knopen, oorbellen, ringen en vintage ontwerpen. Voor een sieraad moet je misschien wel even sparen. Voor een origineel en mooi sieraad ben je hier zeker aan het juiste adres.

Meerdere locaties in Nederland

4. Eenvoud

Bij deze goud- en zilversmid vlakbij de 9 Straatjes vind je de mooiste sieraden. De eigenaren verkopen én maken hier al jaren met veel liefde en passie de mooie unieke items. Bij Eenvoud is er genoeg keuze, dus grote kans dat jij jouw unieke sieraad hier weet te vinden. Zeker de moeite waarde om langs te gaan als in onze hoofdstad bent.

Prinsengracht 310, Amsterdam

5. Beadies

Deze sieradenwinkel begon oorspronkelijk als een kralenwinkel. Naast kralen verkopen ze nu ook ringen, oorbellen, kettingen met een persoonlijke twist. 

Utrecht en Amsterdam

View post on Instagram
 

6. Lucies 

Dit schattige, Amsterdamse winkeltje zit verstopt in een zijstraatje van de welbekende kalverstraat in Amsterdam. Hier vind je allerlei verschillende soorten stijlen: van bohemian tot wat stoerdere sieraden. Naast sieraden kun je in de winkel ook terecht voor leuke kaarten en kledingstukken met de leukste printjes.

St. Luciensteeg 22, Amsterdam

7. Anna + Nina

Natuurlijk mag Anna + Nina niet ontbreken in deze lijst. Dit sieradenmerk verkoopt prachtige items. Van minimalistische ringen tot statement oorbellen: Anna + Nina heeft het.

Check hier de verkooplocaties in Nederland

Beeld: Istock

Must reads 👀