News

Ronnie Flex komt met documentaire: ‘De vlucht van Ronnie’ 

Dat het leven van een rapper vaak draait om succes, vrouwen en geld, dat is algemeen bekend. Toch zit er vaak ook een keerzijde aan dat succes. Ronnie Flex geeft ons een kijkje in die andere kant van het leven als rapper. Dat doet hij in de nieuwe documentaire ‘De vlucht van Ronnie’.

Ronnie Flex komt met documentaire: ‘De vlucht van Ronnie’ 

Het gaat steeds een stukje beter met Ronnie Flex. Konden we in 2017 nog genieten van zijn documentaire ‘Alleen met iedereen’, binnenkort verschijnt er weer een docu over het leven van de rapper en producer. We weten al langer dat de papa van baby Nori van monsterhits als ‘Drank & Drugs’ het wilde feestleven een beetje achter zich probeert te laten. Zo liet hij zich in 2018 al een poos opnemen voor zijn blowverslaving. In ‘De vlucht van Ronnie’ kunnen we nog veel meer over de keerzijde van zijn succes en persoonlijke worstelingen zien.  

Documentaire Ronnie Flex vanaf maart 2020 te zien

Regisseur Sacha Vermeulen volgde Ronnie, oftewel Ronell Plasschaert, in een jaar waarop ontzettend veel gebeurd is. In 2019 won de artiest de Popprijs en had hij miljoenen streams op Spotify. Ook zag je hem voorbijkomen op de meeste grote festivals. Daarbij geeft Ronell in 2020 net als vorig jaar weer een concert in AFAS Live. Hier presenteert hij zijn nieuwe album ‘Deuxperience’, dat nog moet uitkomen. “Ronnie heeft een bijzondere binnenwereld en struggelt met onzekerheden die veel jongeren van zijn generatie zullen herkennen,” vertelt de regisseur.

De nieuwe docu is vanaf 7 maart 2020 om 22.05 te zien op NPO3. Wij zijn heel benieuwd. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress