News

YAS: Het nieuwe album van Ronnie Flex is dichterbij dan je denkt

Hoewel Ronnie in 2017 nog zijn album Rémi dropte heeft hij naast het optreden niet stilgezeten. Mr. Flex liet gisteren namelijk al via zijn Instagram weten dat er een nieuwe show aankomt en geloof ons, die is groter dan ooit. Alsof dit nieuws nog niet goed genoeg was, liet Ronnie vandaag aan zijn fans weten dat zijn nieuwe album er héél snel (lees: deze week!) aankomt.

Nieuwe album

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat Ronnie Flex vorige week nog een hit scoorde met het nummer Fan in samenwerking met Famke Louise. Krijg jij geen genoeg van het nummer? Lucky you! Ja, je leest het goed. Ronnie Flex-fans opgelet, want zeer binnenkort wordt het nieuwe album NORI gelanceerd. Wat bedoelen we met zeer binnenkort? Nou, dus aanstaande vrijdag al. Woehoe! Via Instagram liet Ronell Langston a.k.a. Ronnie Flex met de tekst: ‘FRIDAY NEW ALBUM FINNA DROP🐐’ weten dat zijn album eraan komt. Wij kunnen niet wachten!

View post on Instagram
 

Nieuwe show

Niet alleen komt er een nieuw album aan, maar ook komt er een nieuwe show en deze is groter dan ooit. Ronnie Flex geeft namelijk op 16 december samen met zijn Deuxperience-band een optreden in AFAS Live in Amsterdam. Dit is zijn grootste solo-optreden ooit. Opgelet: Wil jij een kaartje bemachtigen? Blok dan ook aanstaande zaterdag maar vast in je agenda, want dan gaan de tickets in de verkoop!

View post on Instagram
 

Bron: Mojo

Must reads 👀