Films & Series

Netflix films: The Intern

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent heel veel nieuwe films en series op Netflix. Dus we hebben weer een nieuwe tip voor je: The Intern. Hij staat net op Netflix en je moet hem zeker zien. 

Netflix films: The Intern

Heb je zin in een komedie? Dan is de film The Intern zeker wat voor jou. De film gaat over de 70-jarige weduwenaar Ben die zijn pensioen maar niks vindt. Hij besluit om aan de slag te gaan als senior stagiair bij een modewebsite. Na hard werken krijgt een goede bijzondere band met hoofdredactrice Jules. Check hieronder alvast de trailer.

Watch on YouTube

De film The Intern is niet alleen mooi en grappig, maar de cast van The Intern is ook echt fantastisch. Ben wordt namelijk gespeeld door Robert De Niro en Anne Hathaway speelt hoofdredactrice Jules. Liever een andere film? Check dan de Netflix filmtip van vorige week!

Beeld: iStock