Series & Films

Netflix filmtip: Onze Jongens

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Omdat Onze Jongens in Miami net in de bioscoop draait hebben we voor dit weekend het eerste deel voor je als filmtip. Dan kan je eerst deze kijken en vervolgens een biosdate plannen met je vriendinnen. 

Netflix filmtip: Onze Jongens
Was je groot fan van Magic Mike? Dan is deze Nederlandse versie, met Magic Mike vibes, echt iets voor jou. De film gaat over Jorrit die bij het bouwbedrijf van Bas gaat werken. De zaken liepen niet goed tot Jorrit in dienst kwam, want vrouwen vinden het heerlijk om naar hem te kijken. Jorrit besluit om daar gebruik van te maken en ja dan komen de Magic Mike vibes in beeld.

Dit is het eerste deel van Onze Jongens, maar zoals je misschien wel weet draait Onze Jongens in Miami nú in de bioscoop. Kijk dus eerst maar deze film op Netflix, zodat je zo snel mogelijk met je vriendinnen naar de nieuwe film kan kijken. Warning: je gaat het heel erg warm krijgen! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook