Films & Series

8 redenen waarom jij met je vriendinnen naar Onze Jongens in Miami wil

Yes, ze zijn terug! Onze Jongens, je weet wel die strippende bouwvakkers, zijn vanaf 30 januari weer op het witte doek te bewonderen. Dit keer gaan ze een stripclub openen in het mooie Miami. Kan jij echt niet wachten en wil je de film liever vandaag dan morgen zien? Op 29 januari wordt de film al getoond tijdens Ladies Night. Het perfecte avondje uit met jouw besties. Dit móét jij zien. Waarom? Dat lees je hieronder.​

Onze Jongens zijn terug

In Onze Jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en vertrekt hij samen met Bas (Martijn Fischer) naar Miami om hier een stripclub te openen. Alle hulp is welkom en daarom vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) samen met collega-bouwvakker en nieuwe stripper Boris (Malik Mohammed) naar Miami. Eenmaal aangekomen blijkt dat ze flink aan de bak moeten: de club blijkt een enorme bouwval en ze hebben te maken met flinke concurrentie. 

1. Lekker zomers

De film speelt zich voornamelijk af in het prachtige Miami. De zon die schijnt, palmbomen groeien en het strand is prachtig. Tijdens het kijken krijg je dan ook een heerlijk zomers gevoel. Wie wil dat nou niet?

2. Ladies Night Onze Jongens in Miami

Als er één film perfect is om te kijken met je besties, is het Onze Jongens in Miami wel. Sexy dansacts, knappe mannen en romance: het perfecte recept voor een avond vol gegiebel en lol. Heel leuk: speciaal voor alle dames wordt er op 29 januari een Ladies Night georganiseerd. De heetste Ladies Night van het jaar, die wil jij écht niet missen. Hier koop jij je tickets.

Watch on YouTube

3. De stripacts

Superknappe, strippende mannen. Moeten we nog meer zeggen? Deze film draait om strippende bouwvakkers en die krijg je, gelukkig, enorm vaak te zien. De boys hebben hard getraind en dat is te merken: de acts zijn fantastisch leuk.

4. De knappe nieuweling Malik Mohammed

De allernieuwste aanwinst van de strippende bouwvakkers is Boris en geloof ons: die wil je zien. Boris wordt namelijk gespeeld door de mega knappe Malik Mohammed. De Belgische Malik won in 2015 So You Think Can Dance en kan dus belachelijk goed dansen. Enorm leuk om naar te kijken. 

5. Ontblote bovenlichamen

Aan mooie mannen geen gebrek in Onze Jongens in Miami. Veelvuldig worden we verblijd met de ontblote bovenlichamen van onder andere Juvat Westendorp, Jim Bakkum en Malik Mohammed. Dat is toch genieten?

Girlscene heeft de cast van Onze Jongens in Miami gesproken. Heb jij onze IGTV al gezien?

View post on Instagram
 

6. Girl crush Eva van de Wijdeven

Tussen de knappe mannen is daar ineens Eva van de Wijdeven. Deze krullenbol speelt een Nederlandse danseres, woonachtig in Miami. De knappe verschijning trekt de aandacht van Jorrit én ons. Wauw, wat een actrice!

7. Heerlijke muziek

De mannen dansen natuurlijk enorm veel in deze film. Een waar dans is, is muziek. Complimenten voor de filmmakers, de gebruikte muziek is lekker catchy en kan jij waarschijnlijk direct meezingen. Veel bekende nummers die de film nóg leuker maken om naar te kijken.

8. Je maakt kans op een reis naar Miami voor 2 personen

Wait what? Ja, echt. Bij online aankoop van je Ladies Night tickets maak jij kans op een reis naar Miami. OMG. Deze onvergetelijke reis van TUI is voor twee personen, dus trommel je bestie maar vast op. Tickets voor de heetste Ladies Night van het jaar haal je hier. Veel plezier.

Tui

Dit artikel is in samenwerking met Dutch FilmWorks geschreven.

Must reads 👀