Lifestyle

Deze ergernissen herken je als je samen met je lover slaapt

Hoe fijn het ook is om je koude voeten tegen je liefje op te warmen en hoe handig ook dat je zelf niet die grote spin naast je nachtkastje hoeft weg te halen: samen slapen is niet altijd een pretje. De deken die keer op keer ‘spontaan’ verdwenen is, of het afschuwelijke gesnurk. Pff, dan trap je hem of haar het liefste meteen de kamer uit. Herken jij dit ook? 

De dekens zijn altijd te kort

Of je nou een deken van zes meter hebt of eentje van drie, er is altijd te weinig voor jullie allebei. Dan lig je ein-de-lijk heerlijk ingenesteld in te dommelen en plotseling trekt je lover keihard aan de dekens omdat diegene zogenaamd ‘lag te bevriezen.’ Uhu, geloof je het zelf. 

OMG! Sssssst..

Snurken. De ene persoon is muisstil als hij slaapt terwijl het bij de ander klinkt alsof er een complete heg wordt gesnoeid. Zul je net zien dat jouw partner een luidruchtige slaper is en in het ergste geval, jij een lichte. Tsja, helaas heeft niet iedereen standaard een kurk op zijn nachtkastje liggen…

Liefje, ben je al wakker?

Wanneer je eindelijk heerlijk aan het dromen bent over de nieuwe collectie van jouw favoriete kledingwinkel, voel je ineens een arm om je heen. “Al wakker?” Het is dat je ogen nog dicht zijn, anders had je ze zo ver mogelijk weggedraaid. Je sliep nét. 

Moet dat raam nou echt open?

Dat jij graag in een iglo slaapt, wordt helaas ook niet altijd gewaardeerd. Hoe kan je nou slapen met het raam dicht? Dan stik je toch?! Je partner denkt daar jammer genoeg weer anders over. Pff… de eeuwige discussie.

Auw, dat was m’n been! 

Als jouw partner een wilde slaper is, dan heb je dit vast weleens meegemaakt. Een trap(je) of een duw(tje) is vaste prik, want tsja, vergeten dat er iemand naast je lag. Een vredige nachtrust kan je nu wel vergeten. Dan maar een extra dutje in de trein…

Beeld: iStock | Bron: AD