Celebs

Dit waren de meest memorabele Super Bowl momenten van de afgelopen jaren

Gisteren was het weer tijd voor de welbekende Super Bowl. De American footballers van Kansas City Chiefs voor het eerst sinds 1970 de Super Bowl gewonnen, maar daar had eigenlijk niemand het over. Tijdens de commercials treden elke jaar namelijk grote artiesten op en dit jaar was het de eer aan Shakira en Jennifer Lopez. Wij hebben de meest memorabale momenten van de afgelopen jaren op een rijtje gezet, want die waren er zeker!

2020: Jennifer Lopez en Shakria op één podium

Als je denkt aan Super Bowl van 2020, denk je waarschijnlijk aan het spetterende optreden van J.Lo en Shakira. Deze prachtige vrouwen hebben de 54ste editie van de halftime show gerockt. Wow! Shakira’s optreden van “Waka Waka” het meest getweete moment van de halftime show. Logisch. Iedereen was lirisch hoe de twee zangeressen de Latino cultuur in de spotlight zetten. Vooral toen J.Lo zelfs een Puerto Ricaanse vlag aantrok. Tijdens dit moment bracht J.Lo haar dochter, Emme, die “Let’s Get Loud” zong, ook op het podium. Hoe lief is dat? Bekijk hieronder de show terug:

Watch on YouTube

2015: De combinatie van Katy Perry, Lenny Kravitz and Missy Elliott

Een bijzondere combinatie. Dat was het zeker. Toch zorgde dit voor een knallend optreden wat nog lang dikgedrukt in de Super Bowl herinneringen-lijst blijft staan. Katy Perry ging het veld in met een gigantische, gouden, robotachtige leeuw terwijl ze ‘Roar’ zong voordat Lenny Kravitz wat rockgitaar speelde naar een versie van “I Kissed a Girl“.

Nadat Missy Elliott haar bekende nummers zong, waaronder “Get Ur Freak On”, zong Katy Perry op een onbewoond eiland ‘Teenage Dream’ en ‘California Gurls’. Geweldig.

2016: Coldplay, Beyonce én Bruno Mars. Really?

Ja, echt. Deze drie legendarische namen hebben in 2016 samen opgetreden tijdens de half time show van Super Bowl. Het is onmogelijk om niet te gillen als je minstens één van deze iconische stemmen live hoort. En geloof ons, het stelde zeker niet teleur. Bekijk hem hier:

Watch on YouTube

2004: “Nipplegate” van Janet Jackson

In 2004 werd Janet Jackson, tijdens haar optreden, op het podium bijgestaan door Justin Timberlake om een duet te zingen dat een gevaarlijke omkleedsessie met zich meebracht. In het laatste moment van het optreden reikte Justin Timberlake, in een poging om Janet Jackson’s korset weg te trekken en haar beha te onthullen, per ongeluk over Janet’s borst, pakte haar korset en trok daaraan waardoor haar blote borst aan het publiek en miljoenen kijkers thuis te zien was. Oops!

Beeld: Getty Images | Bron: USA Today

Must reads 👀