News

NikkieTutorials ontdekt de naam van haar chanteur

NikkieTutorials, oftewel Nikkie de Jager, onthulde twee weken geleden op haar YouTube-kanaal dat ze transgender is. Voor veel kijkers was dit onverwachts, maar de meeste reacties waren gelukkig heel positief. Toch was Nikkie eigenlijk helemaal niet van plan om het nieuws bekend te maken, ze werd namelijk gechanteerd door iemand… Gisteren vertelde ze in een nieuwe video dat ze weet wie de dader is. Lees snel verder, want wij vertellen je meer.

Nikkie de Jager Coming-Out video

Twee weken geleden was het zover: één van de grootste make-upsterren (Nikkie de Jager) deelde haar verhaal. Ze is geboren als man. Haar ‘Coming-Out video’ begon ze met: “Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn. Ik was geboren in het verkeerde lichaam, wat betekent dat ik transgender ben.” Maar helaas gaf ze ook aan dat het helemaal niet de bedoeling was om dit nieuws op deze manier te delen. Ze werd namelijk gechanteerd door iemand…

Chantage

Nikkie vertelde in haar video dat ze het verhaal moest vertellen vanwege haar chanteurs. “Ik wilde het eigenlijk op mijn voorwaarden doen, maar ik ben gechanteerd door mensen die mijn verhaal wilden lekken naar de pers. Ook zegt de make-up artist: “We leven in een wereld waarin heel veel haat in voorkomt, het is smerig en ik weet dat de chanteurs nu naar mij kijken. Ik ben niet bang. Deze middelvinger is voor jullie, geniet er maar van.”

‘Responding To My Coming Out’

Gisteren plaatste de beauty-ster de video ‘Responding To My Coming Out’ op haar YouTube-kanaal. Nikkie maakte zich op en vertelde hoe het de afgelopen tijd met haar is gegaan. Na een tijdje begint ze over haar chanteur: “Stop de klopjacht. We hebben hem gevonden, of de vrouw. Als iemand het recht heeft om hier meer over te vertellen, ben ik het zelf. Het is mijn verhaal.”

Naam van de chanteur

Ze weet dus inmiddels de naam en kan hem of haar volledig voor schut zetten. “Nu ik weet wie het is, kan ik diegene in de gaten houden.” Helaas vertelt ze niet wie de afperser is. Wel zegt ze nog: “Ik heb de kracht om een leven te vernietigen. Niet alleen die van mijn afperser, maar ook die van zijn familie, zijn kinderen, zijn vrienden, zijn omgeving. Maar dan doe ik hetzelfde als wat diegene mij aangedaan heeft. Ik wil mezelf niet verlagen tot dat level, want ik ben beter dan dat.”

Een tijdje geleden was de vlogster ook te gast bij een hele beroemde presentatrice. Benieuwd bij wie ze op de bank zat? Bekijk het hier

Bekijk hier de video van NikkieTutorials:

Bron: RTL