Beauty

Luie meiden opgelet! Zo verwijder je ‘s avonds in een paar seconden je make-up

Wil je lekker je bed in kruipen, kom je erachter dat je nog make-up op hebt. Daarmee gaan slapen is heel slecht, maar het eraf halen kost weer zoveel tijd en moeite. Of, toch niet? Voor alle meiden die liever lui dan moe zijn en helemaal klaar zijn met removers, watjes, lotions en water: de Daily Facials van Olaz. Benieuwd wat deze gezichtsreinigingsdoekjes zo speciaal maakt? Lees dan snel verder.

Luie meiden opgelet…

Wie kent het niet: kom je thuis na een avondje stappen, trek je een reinigingsdoekje uit de verpakking, is-ie uitgedroogd… Je kan boenen wat je wil, maar het enige resultaat is een rode, schrale huid. Argh! Ook zo vervelend: die eeuwige panda-ogen. Hoe dan? Hoe lang je ook wrijft, grote kans dat jij de volgende ochtend alsnog met mascara onder je ogen wakker wordt. Ben jij die momenten ook he-le-maal zat en wil je gewoon snel én schoon je bed in kruipen? Met de Daily Facials van Olaz zijn al die nare momenten verleden tijd, want deze make-updoekjes drogen dus niet uit. Hoe dat zit? Lees snel verder.

olaz daily facials

Make-updoekjes die nóóit uitdrogen

Gezichtsreinigingsdoekjes die niet uitdrogen? Ja, ze bestaan echt. De gezichtsreinigingsdoekjes van Olaz komen droog uit de verpakking, maar worden geactiveerd door water. Dat betekent: nooit meer uitgedroogde make-updoekjes die onbruikbaar zijn. Maak het doekje goed nat, wrijf voorzichtig over je gezicht en binnen de kortste keren gaat het schuimen. De doekjes zijn makkelijk in gebruik, waardoor je binnen no time klaar bent met dit klusje.

Naast het verwijderen van make-up, reinigt en exfolieert het ook jouw huid. Dit zorgt voor een mooie glowy én gehydrateerde huid. Je gebruikt dus voor het slapen eerst de doekjes, brengt een dagcrème aan et voilà. We zeiden net niet voor niks dat deze doekjes voor luie meiden waren ;-).

Olaz brengt twee varianten op de markt: Olaz Cleanse Daily Facials Normal en Olaz Cleanse Daily Facials Sensitive. Ook handig: je hebt maar één doekje nodig voor het reinigen van je hele gezicht. Vuil, olie, make-up én mascara: de Daily Facials halen alles weg. Na het reinigen voelt je huid babyzacht en gehydrateerd aan en zijn je onzuiverheden verwijderd.

Good to know: alle twee de varianten zijn dermatologisch getest én zeepvrij.

olaz daily facials

Reinigen en scrubben

De Daily Facials maken deel uit van de nieuwe Olaz Cleanse Collection. Deze collectie is gemaakt om van het reinigen van je huid een feestje te maken (dus ook als je geen zin hebt om dit vervelende klusje te doen).

Naar de doekjes zit er in de collectie ook een schuimende reinigingsgel en de cleanse detox & glow scrub. Binnen de kortste keren sta jij dus weer met een schone snoet voor de spiegel. Zo gaat het reinigen van je gezicht niet ten koste van veel leukere dingen.

olaz daily facials

De kwaliteit van Olaz

Grote kans dat jij Olaz al kent. Misschien zag je het wel staan tussen alle producten in de badkamer van je moeder? Het merk bestaat namelijk al sinds 1952. Inmiddels dus ook een geschikte lijn voor jou. Met de jarenlange ervaring en kwaliteit is dit product zeker het proberen waard.

Verkrijgbaarheid

Goed nieuws: de producten uit de Olaz Cleanse Collection zijn vanaf nu in Nederland verkrijgbaar. De adviesprijs van de Daily Facials is €7,99 en de prijzen van de andere producten uit de collectie variëren tussen de €6,99 en €7,99. Niet alleen makkelijk, maar ook lekker cheap dus, die nieuwe collectie van Olaz. 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Olaz

Beeld: iStock