News

NikkieTutorials is woensdag te gast in talkshow Ellen DeGeneres

Vorige week bracht beautygoere Nikkie de Jager via haar YouTube kanaal naar buiten dat ze transgender is. Deze coming-out video werd enorm goed opgepakt en leverde veel positieve reacties op. Ook de Amerikaanse presentatrice Ellen DeGeneres blijkt geraakt te zijn door Nikkie’s verhaal en heeft haar nu uitgenodigd voor haar talkshow. 

NikkieTutorials 22 januari op de bank bij The Ellen DeGeneres Show

22 januari is het zo ver: dan zal NikkieTutorials voor de allereerste keer bij The Ellen DeGeneres Show te gast zijn, meldt de talkshow: “Make up-sensatie Nikkie is megapopulair. Haar I’m coming out-video is een stoer en dapper statement dat miljoenen mensen op internet raakte. Haar gesprek met Ellen zal een onvergetelijke worden.” Nikkie zal het in de talkshow dus onder andere hebben over de video die ze vorige week online zette. Hierin vertelt ze dat ze transgender is en door een chanteur onder druk is gezet dit nieuws naar buiten te brengen. Deze coming-out video is binnen een week al bijna 32 miljoen keer bekeken!

Nikkie vindt uitnodiging een enorme eer

Nikkie vindt het een enorme eer dat ze is uitgenodigd door de talkshow. “Het is echt waar, ik zit bij Ellen. Ik ben nu op het vliegveld en vertrek zo naar Los Angeles”, aldus Nikkie via Instagram Stories. “Ik vind het zo’n eer, ik kan niet geloven dat dit gebeurt.” Wist jij trouwens al dat Nikkie verloofd is? Hier lees je daar meer over.

Jonas Brothers ook te gast

Naast Nikkie, zijn ook Nick, Joe en Kevin Jonas van de band Jonas Brothers en acteur Colin Farrell te gast bij The Ellen DeGeneres Show. Wij kunnen niet wachten! You go girl.

Bron: ad.nl, nu.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀