News

Ben & Jerry’s komt met nieuwe smaak: ‘Netflix & Chill’

Eén van de populairste ijsmerken ter wereld, Ben & Jerry’s, heeft een nieuwe ijssmaak gelanceerd. Deze keer geen brownie of cookiedough, maar een bijzondere smaak. Lees snel mee, want deze combinatie is goddelijk.

Ben & Jerry’s Netflix & Chill

Vorig jaar kwam Ben & Jerry’s met de smaak met pindakaas én cookie dough chunks. En ook deze Ben & Jerry’s zit boordevol pindakaas roomijs. Daarnaast is het ijs gevuld met sweet en salty pretzel swirl. Vervolgens is het afgewerkt met fudge brownies voor nog een andere laag aan rijkdom. Voor deze nieuwe ijssmaak is er samengewerkt met een hele bekende streamingdienst. Waarschijnlijk is het iets waar jij dagelijks gebruik van maakt. Weet al hoe het ijsje heet?

Pindakaas-ijs met pretzel en brownie

Hoogstwaarschijnlijk is dit al een hele logische combinatie voor de meesten van jullie. Ben & Jerry’s kondigde bij de première aan een samenwerking te hebben met de awesome streamingdienst Netflix! De twee zijn samengekomen om een geweldige smaak te creëren. Doe jij vaak aan Netflix & Chill? Dan is dit ijsje de perfecte combinatie voor jou. 

Netflix & Chilll’d Original flavour

De naam van het nieuwe ijsje van Ben & Jerry’s en Netflix is dan ook: Netflix & Chilll’d Original flavour. Wij van Girlscene mochten er ook een hapje van proeven bij de flavour bekendmaking en de smaak was ongekend. Als jij van pindakaas houdt, dan is dit ijsje dus zeker een aanrader. Leg die lepel maar alvast klaar :-).

View post on Instagram
 

Ben & Jerry’s Netflix & Chill wanneer verkrijgbaar?

Ben & Jerry’s Netflix & Chilll’d Original flavour is vanaf 20 januari t/m 2 februari exclusief verkrijgbaar bij New York Pizza. De smaak is vanaf februari ook te vinden bij verschillende bezorglocaties bij jou in de buurt. En stay spooned… vanaf half maart is hij ook te vinden bij alle supermarkten. 

Must reads 👀