News

Wil je zien: NikkieTutorials en Beautygloss samen in video 10 jaar geleden

Het is dé tijd van de influencers en de vele video’s op YouTube. Er zijn verschillende video’s te vinden op het platform en groot favoriet zijn altijd nog de video’s van beautyvloggers NikkieTutorials en Beautygloss. Urenlang kunnen we kijken naar hoe zij de mooiste make-uplooks creëren. Afzonderlijk zijn ze al leuk om naar te kijken, dus laat staan als ze samen zijn. Waarschijnlijk ben je nu razend benieuwd. Dus laten we daarom even teruggaan in de tijd, naar deze video van 10 jaar geleden.

10 jaar geleden: ‘NikkieTutorials’ en ‘Beautygloss’ samen in video

Inmiddels zijn beide beautyvloggers alweer een stuk populairder dan 10 jaar geleden en posten ze dagelijks nieuwe content voor alle trouwe kijkers. Ook verschijnen ze regelmatig in het nieuws. Zo heeft Mascha laatst bekend gemaakt dat zij en haar man Gregor hun eerst kindje verwachten (YAYYY). En NikkieTutorials werd laatst wereldnieuws, toen ze bekend maakte dat ze transgender is (you go, girl!).

Mascha en Nikkie maken maskervideo

Een mooi moment om even terug te blikken op een video waarin Mascha van Beautygloss, en Nikkie de Jager, oftwel: NikkieTutorials, samen te zien zijn terwijl ze chocolade maskers aanbrengen. Want zeg eens eerlijk… Hoe leuk is dit?! 


Beeld: Getty Images