Celebs

WOW! Zo zien de meiden van KUS er nu uit

KUS

“Met een blik en een kus en het topje van m’n zus, maak ik jou stapelgek verliefd op mij!” Herken je het nog? Deze zin komt uit het populaire liedje Topje van m’n zus van de meidengroep KUS. Uit volle borst zongen we mee met deze vier meiden, totdat ze in 2011 ineens stopte. Benieuwd hoe het nu met ze gaat? Je lees het hieronder.

KUS

In 2004 vonden de audities voor KUS plaats. Hieruit werden Meike Hurts, Anouk van Schie en Monique de Waal geselecteerd. Grappig detail: Fleur Minjon, het vierde lid van KUS, serveerde tijdens de audities hapjes en drankjes, maar omdat ze er zo leuk uitzag werd gevraagd of ze misschien ook auditie wilde doen. Dit deed ze en hiermee was KUS compleet! De meiden gingen als een raket: in 2005 brachten ze hun eerste nummer Lekker ding uit en hiermee behaalde ze direct hun eerste nummer 1-hit in de Mega Top 100. Zo zagen de meiden er vroeger uit:

Van links naar rechts: Monique de Waal, Meike Hurts, Anouk van Schie, Fleur Minjon. Benieuwd hoe de meiden er nu uit zien? Swipe dan snel naar rechts!

Monique de Waal

Monique de Waal kon blijkbaar geen genoeg krijgen van meidengroepen, ze zit tegenwoordig namelijk nog steeds in een meidengroep. Ze is oprichtster, creative manager en één van de zangeressen van de band Starz. Hiermee zingt ze niet alleen, maar is ze ook te zien bij Telekids op televisie. Daarnaast is ze projectmanager bij Hermans Techniek én interviewer bij Toazted. Drukke dame dus, die Monique. Naast harde werkster is Monique ook moeder van Jesslyn en Miley. Ze zijn vaak samen op de ijsbaan te vinden: dochter Miley kan namelijk enorm goed kunstschaatsen.

Meike Hurts

Ook Meike is in het muziekwereldje blijven hangen. Onder de naam Micky Hurts werkt ze als MC, vocalist, host en songwriter. Ze stond afgelopen jaar zelfs op het festival Mysteryland en is te zien in het televisieprogramma All together now op RTL4. Naast succesvolle artiest is ze ook moeder van zoon Evias. Wist je dat ze na KUS samen met Anouk van Schie verder ging als zangduo MASH!? Helaas hadden ze als duo weinig succes, maar als soloartiest gaat Meike (of Micky?) keihard.

View post on Instagram
 

Anouk van Schie

Anouk heet inmiddels niet meer van Schie, maar de Mol – van Schie van achteren. Ze is namelijk getrouwd met niemand minder dan Johnny de Mol. Met hem heeft ze twee zonen: Johnny Junior en Fender. Uit een eerdere relatie heeft ze ook al een dochter genaamd Kiki. Na KUS ging ze samen met Meike Hurts verder als zangduo MASH!, maar ze hadden weinig succes. Tegenwoordig werkt ze als presentatrice, producer en voice-over. Daarnaast is ze ook ambassadeur van Metakids. Goed bezig.

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Zo zien de meiden van Djumbo er nu uit

Fleur Minjon

Fleur Minjon verliet in 2010 als eerst KUS. Reden voor haar vertrek was het verslechteren van haar gezondheid. Nu gaat het gelukkig hartstikke goed met de 31-jarige Fleur. Ze woont in Laren, is moeder van dochtertje Olivia en werkt als Event Manager bij Vivonline.nl. Fleur is na KUS dus een hele andere weg ingeslagen.

View post on Instagram