News

Love Island-Nick en Lisa reageren op relatiegeruchten

Al vrij snel na de opnames van Love Island verbraken Nick van Volen en Alicia Duran Gomez hun relatie. Zij waren niet het eerste Love Island-koppel dat uit elkaar ging, maar ook zeker niet de laatste.  De relatie van Thijs Bouma en Lisa van Zuylen haalde het nieuwe jaar namelijk ook niet. Plots ontstonden er geruchten: zouden Nick en Lisa nu samen zijn? De twee hebben gereageerd op de geruchten. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Nick, Lisa en Victoria beantwoorden vragen in YouTube-video

Nick van Volen plaatste gisteren een Q&A op zijn YouTube-kanaal. Samen met mede-Islanders Victoria en Lisa gaven ze hierin antwoord op verschillende vragen. Zo ook op de vraag: hebben Nick en Lisa een relatie? Dit gerucht is gebaseerd op het feit dat de twee wel erg vaak samen zijn. De vermeende lovebirds zijn echter duidelijk: van een relatie is geen sprake. 

Sneer naar Love Island’s Daniël

Wel ontstond er nog even onduidelijkheid nadat Lisa en Nick een toneelstukje opvoerde over ‘een prille verkering en gelijk een geboekte vakantie’, maar dit was hoogstwaarschijnlijk een sneer naar Love Island-winnaar Daniël. Duidelijk: de twee zijn niet verliefd.

Nick over breuk met Alicia

Nick vertelt in de video ook over de breuk met Alicia: “Of ik blij ben dat het over is met Alicia? Dat niet, maar we kwamen er samen achter dat we niet echt voor elkaar gemaakt waren. Onze levens verschillen heel erg, ik ben ’s nachts aan het werk en zij overdag. We konden elkaar dus gewoon niet vaak genoeg zien.” De hele video bekijk je hieronder:

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL