News

Justin Bieber leed niet aan depressie, maar aan de ziekte van Lyme

Afgelopen jaar was een bewogen jaar voor Justin Bieber. Hij trouwde met zijn grote liefde Hailey, maar kampte ook met gezondheidsproblemen. Justin vertelde te dealen met een depressie, maar nu blijkt dat het om de ziekte van Lyme ging. Biebs maakt dit bekend via Instagram. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel door.

Justin Bieber was er lange tijd van overtuigd dat hij het afgelopen jaar een depressie had, wat achteraf niet bleek te kloppen. Waarom hij dit zo lang dacht? De artsen kwamen pas eind vorig jaar met de diagnose dat hij leed aan de ziekte van Lyme. Heftig! Via Instagram laat Justin meer los over de situatie: “Veel mensen bleven maar zeggen dat ik er vreselijk uitzag, dat hij wel aan de drugs zou zijn. Maar wat zij zich niet realiseerden, is dat ik onlangs de diagnose ziekte van Lyme heb gekregen, en daarna een ernstig geval van de chronische ziekte van Pfeiffer had. Dat had weer gevolgen voor mijn huid, hersenactiviteit, energie en gezondheid in het algemeen.” 

View post on Instagram
 

Gelukkig gaat het inmiddels beter met hem en wordt hij behandeld voor de ziekte. Justin Bieber: “Het waren een paar moeilijke jaren maar ik krijg nu een behandeling voor deze ongeneeslijke ziekte en ik zal beter dan ik ooit was terugkomen.” En terugkomen gaat hij zeker: hij brengt binnenkort een nieuw album uit waarvan het nummer Yummy nu al te beluisteren is, gaat op tournee én er worden meerdere documentaires over de zanger naar buiten gebracht. We kunnen niet wachten op zijn comeback!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images