News

Temptation Island-verleider Joshua zwaar gewond na auto-ongeluk

Al eerder was Mezdi de klos bij een auto-ongeluk, nu is het de Temptation Island-verleider Joshua Feytons die slachtoffer is geworden van een ongeval. Oh no! Realityster Joshua maakte namelijk gistermiddag een zwaar ongeluk mee na een ongeval op de snelweg vlakbij Stekene in België. Hij reed van achter in op een vrachtwagen. Ben je benieuwd hoe het gebeurd is en hoe het nu met hem gaat, lees dan vooral snel verder.

Auto-ongeluk Joshua

Vlak voorbij Stekene gebeurde het: Joshua reed in op een vrachtwagen waarna de auto over de kop vloog. Dat was een flinke klap. Er was op dat moment geen sprake van een file. Bij het ongeval was niet alleen Joshua betrokken, maar ook zijn achterzittende passagier. De passagier kwam de auto uit met lichte verwondingen, alleen de knappe Joshua kwam er helaas minder goed uit…

View post on Instagram
 

Joshua’s loopt zware verwondingen op

“De verleider liep zelf namelijk zware verwondingen op”, meldt de Belgische krant. Oh no! En zelfs de brandweer kwam ter plaatse, want er was heel wat olie op de weg gekomen. Het management van Joshua laat in ieder geval weten dat hij gelukkig buiten levensgevaar is en hij graag wat privacy en rust wil tijdens zijn revalidatie. “Hij wordt momenteel verzorgd aan zijn verwondingen door een bekwaam team aan specialisten en maakt het naar omstandigheden goed. In een later stadium zal hij zelf een update geven over zijn toestand.” 

Klik hier om de foto’s van de in prak gereden auto te bekijken. 

Ben jij trouwens benieuwd wanneer Temptation Island 2020 wordt uitgezonden? Bekijk dan dit artikel. 

Beeld: RTL 

Must reads 👀