Food

Minder vlees eten? De producten van FiftyFifty zijn half vlees, half groente

Is jouw goede voornemen minder vlees eten? Je bent dan waarschijnlijk overgestapt op vleesvervangers om toch de juiste voedingstoffen binnen te krijgen. Is dat wel even wennen? FiftyFifty komt met de oplossing: deze producten zijn half groente, half vlees. Benieuwd? Check hier welke varianten te koop zijn.

Vlees en groente in één met FiftyFifty

Voor alle mensen die minder vlees willen eten is FiftyFifty een uitkomst. In deze producten zit namelijk 50% groente en 50% vlees. Je eet in principe minder vlees en meer groente. Handig! En hey, ook super handig voor alle mensen die niet houden van groente ;-).

View post on Instagram
 

Bewustzijn van dieren en milieu 

Het doel van het merk is bijdragen aan verduurzaming. Het is dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Er zit 80% minder plastic in de verpakking. Daarnaast ben je natuurlijk door minder vlees en meer groente te eten gezonder bezig. Het resultaat is een duurzamer en nog steeds een smakelijk product. 

Welke producten je kan verwachten

Nu ben je natuurlijk benieuwd welke producten van FiftyFifty er dan precies in de schappen liggen. Er zijn vijf verschillende varianten, kijk maar mee.

De ‘Boonstam’

Als eerst heb je de boonstam, die net zo lekker smaakt als de voorgaande boonstam. Deze heeft als vulling: smaakvolle ham en kaas en een combinatie van doperwten, ui, witte bonen.

Boonstam De ‘gevulde Boerenschnitzel’ en de ‘Bretonse Schnitzel’

Deze schnitzels zijn beide perfect te combineren met aardappeltjes en sla. Bij de Bretonse Schnitzel krijg je een gezonde hoeveelheid wortel, broccoli, doperwten en nog veel meer. De gevulde Boerenschnitzel is meer voor de mensen die meer in groentes dan in vlees denken. 

Schnitzel

Dutch Style Burger

Gek op burgers? Dan is dit een geweldige optie voor jou. De burger is gevuld met rundvlees, bloemkool en broccoli. Fijn als je eventjes niet weet of je nou naar de groenteboer of snackbar moet ;-). 

Burger

Cheese-wrap

Als laatst is er ook nog rekening gehouden met de kaasliefhebbers: een heerlijke cheese-wrap. De wrap bestaat uit: kaas met een groentemix van doperwten, wortels en champignons. 

Cheesewrap

FiftyFifty bij Albert Heijn

De FiftyFifty producten zijn al te verkrijgen bij de Albert Heijn in het vleesschap en liggen express ‘niet’ bij de vleesvervangers. Ze worden verkocht vanaf €1,49 per stuk. 

Beeld: FiftyFifty

Must reads 👀