Travel

Deze zomer kun je met je vriendinnen in de Efteling overnachten

Hoewel het nog even duurt voordat de zomer begint, kunnen wij nu al niet wachten tot de eerste warme zonnestralen. Cocktails drinken op het terras, dansen op een festival of slapen in de Efteling. Ja, je leest het goed. Deze zomer kun jij samen met je vriendinnen middenin de Efteling overnachten.

Overnachten in de Efteling

Een ritje Droomvlucht, gieren naar beneden in de Python en de longen uit je lijf schreeuwen in De Vliegende Hollander. Een dagje Efteling is geweldig en het perfecte uitje met vriendinnen, je ouders of met je lover. Het pretpark komt nu met een toffe actie, waarbij je niet alleen het park kunt bezoeken, maar vervolgens ook middenin het park kunt overnachten. Hoe vet is dat!?

De Efteling laat maar liefst drie groepen voor een nachtje slapen ergens tussen Holle Bolle Gijs en Langnek. De groepen verblijven onder De Vliegende Hollander, in het hart van het Sprookjesbos en vlak naast naast de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz. Je verblijft samen met je squad in te knusse kartonnen tenten (bekijk ze hier).

Inschrijven

Denk jij nu alleen maar JA! waar kan ik me inschrijven? Doe het snel! Want je kunt je hier inschrijven tot en met 22 januari. De winnende groepen worden later bekend gemaakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KARTENT (@kartent_official) op

Bron: Loopings | Beeld: iStock