News

Love Island’s Daniēl heeft het wel érg gezellig met deze Temptation Island-babe

Afgelopen week maakte het winnaarskoppel van Love Island bekend niet meer samen te zijn en nu verschijnt Daniël met een nieuwe dame op Instagram. Hij schijnt het erg gezellig te hebben met Temptation Island-Daniëlle, je weet wel, die ene waarmee Thomas Cox het erg leuk had op het eiland. De twee lijken elkaar helemaal gevonden te hebben en verbleven zelfs samen in een kasteel in Frankrijk. Benieuwd of de twee samen zijn? Lees dan snel door.

Break-up Floor en Daniël

Floor en Daniël leken hét sprookjeskoppel van Love Island seizoen 2. De kijkers waren fan van de tortelduifjes en kroonden hen zelfs tot winnaars. Lang hield deze romance echter geen stand: terug in Nederland kwamen ze erachter dat hun levens te verschillend zijn en een relatie daarom niet werkt. Dit speelde zich allemaal nog geen maand geleden af en nu lijkt Daniël al zijn zinnen te hebben gezet op een nieuwe dame: Temptation Island‘s Daniëlle. Wow.

Daniëlle en Daniël vaak te zien op elkaars Instagram

Dat de twee graag laten zien hoe leuk ze het samen hebben, blijkt wel uit hun Instagram Stories. Veelvuldig worden er foto’s en filmpjes gepost waarop te zien is dat Daniëlle en Daniël samen zijn. Zo verbleven ze in een prachtig kasteel in Frankrijk en waren ze samen op tweede kerstdag. Cute. Geruchten blijven natuurlijk niet uit en daarom besloot Daniëlle een Q&A via Instagram Stories te doen. Daniëlle: “We hebben het heel leuk samen, maar we kennen elkaar pas kort, dus voor het woord ‘relatie’ is het nog te vroeg.” Oké, duidelijk. Ook Daniël heeft gereageerd op de geruchten: “Zoals je op mijn Instagram kunt zien, zijn we van het weekend spontaan naar Frankrijk gereden en hebben een kamer in een kasteel geboekt. We hebben het samen gewoon erg leuk, maar voor een relatie is het nog erg vroeg.” We zijn benieuwd of we de twee binnenkort een koppel kunnen noemen, we keep you posted!

Bron: rtlboulevard.nl, lovereality.nl, Instagram @danielvanpienbroek @danielle_koppers | Beeld: RTL, lovereality.nl