News

Het is uit tussen Maan en Tony Junior

Misschien wel hét leukste stel in de showbizzwereld: zangeres Maan en DJ Tony Junior. De twee lovebirds leken super gelukkig samen, maar helaas is er toch een einde gekomen aan hun relatie. Beiden deelden zij het nieuws vanmiddag op Instagram. Ze plaatsten een foto op hun profielen, met daarbij tekst en uitleg. ‘Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn’, luidt een gedeelte van de tekst.

Zowel Tony als Maan plaatsten het bericht op Instagram. Uit het bericht blijkt dat ze zonder ruzie uit elkaar gaan en dat er verder geen sprake is van sensatie. Maan schrijft: ‘Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren.’

Beiden sluiten ze hun post af met de liefdevolle tekst: ‘Ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn.’ 

View post on Instagram
 

Afgelopen maand gingen ook Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar, en ook Channing Tatum is weer vrijgezel. Het is nu dus niet echt dé tijd van de relaties!

Bron: Instagram | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀