News

Ook Love Island’s Thijs en Lisa zijn uit elkaar

Vorige week spraken we al van het winnende Love Island-koppel Daniel en Floor die besloten uit elkaar te gaan. De weken daarvoor waren er ook andere koppels van het programma die een punt achter hun relatie hadden gezet. Break-up season is here… Nu is er wéér een stelletje die hun relatie op stopzet, namelijk Thijs en Lisa. Ben jij benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Wéér een Love Island-koppel uit elkaar

Het wordt een eenzame kerst voor bijna alle kandidaten die meededen aan Love Island. Vorige week maakte het winnende koppel Floor en Daniel al bekend dat ze niet langer samen verder gaan. De weken daarvoor waren het Gabriëlla en Luca die geen match bleken en ook Nick en Alicia zijn niet langer samen. En deze week is het Thijs samen met Lisa die hun break-up bekend maken. Oh no!

Eenzame kerst voor Thijs en Lisa

Het wordt dus een eenzame kerst voor Thijs en Lisa. Op Instagram deelde Thijs het bericht. Thijs laat weten: ”De afgelopen tijd krijg ik heel veel vragen over hoe het nu precies zit tussen Lisa en mij. Love Island was één van de leukste ervaringen uit mijn leven en dit had ik met niemand anders willen meemaken dan met Lisa. Nu we alweer een tijdje thuis zijn, zijn we erachter gekomen dat het helaas niet zo heeft uitgepakt als dat wij gehoopt hadden. Daarom hebben wij besloten om gewoon als vrienden verder te gaan. Dit was een moeilijke beslissing, maar helaas is het niet anders. We hebben geen ruzie en het is verder helemaal goed tussen ons. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de support en heel veel liefde voor jullie! ❤”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thijs Bouma – Love Island 🏝🥈 (@thysonb) op

“We gunnen elkaar het allerbeste”

Ook Lisa deelt het bericht op social media: “Het heeft helaas niet zo uitgepakt als dat we gehoopt hadden. We vinden het beiden heel erg jammer en we gunnen elkaar het allerbeste. We hebben geen ruzie en alles is helemaal prima tussen ons!” 

Lisa gaat samenwonen met Victoria

Gelukkig ook goed nieuws voor Lisa, want ze gaat samenwoner met Love Island’s Victoria in Amsterdam.

Bron: RTL