News

Love Island’s Martin ‘heeft een relatie met EOTB-babe Yasmine’

Wait what?! Als we Instagram mogen geloven, gaan Yasmine en Martin nu door het leven als koppel. Martin kennen we natuurlijk van Love Island seizoen 1, waarin hij samen met Sebastiana het eiland verliet. In Nederland bleek echter dat de twee toch niet zo goed bij elkaar pasten. Na deze break-up verscheen Martin steeds vaker met EOTB’s Yasmine. Het leek eerst te gaan om een vriendschap, maar nu wijst alles erop dat dit is uitgegroeid tot meer. Deze conclusie valt te trekken uit de Q&A van ex-lover Sebastiana.

Sebastiana reageert op relatie Martin en Yasmine

Sebastiana besloot gisteren een aantal vragen te beantwoorden via Instagram Stories. Op de vraag wat ze vindt van de relatie tussen Martin en Yasmine, antwoordt ze als volgt: “Ik wens hun super veel geluk samen. Ik ben niet bitter, onze relatie was gewoon niet bestemd. Ik hoop voor hem dat hij gevonden heeft wat hij zocht.” Oké, interesting. Kunnen we hieruit opmaken dat de twee wat met elkaar hebben?

Ook vraagt iemand aan Sebastiana of ze jaloers is op de relatie. Sebastiana: “Nee hoor, ik weet dat ‘t voor jullie heel raar klinkt omdat jullie natuurlijk heel mijn relatie meegevolgd hebben. Maar mijn relatie et Martin buiten Love Island was echt niet meer leuk. Ik had ons hoofdstuk al afgesloten is gewoon niet leuk als mensen het in je gezicht willen gooien. Want ookal was ik verdergegaan ik heb mijn relatie altijd lowkey gehouden uit respect naar hem toe.” No hard feelings dus, dat is fijn. Check hieronder haar Stories:

sebastiana story relatie martin en yasmine

sebastiana story martin en yasmine

Martin en Yasmine hebben nog niets bevestigd

De twee lovebirds hebben nog niet gereageerd op de geruchten. Wel wijzen hun reacties onder elkaars foto’s erop dat ze a thing zijn. Op de foto die Yasmine gisteren postte, reageerde Martin “😍👑”, waarop Yasmine hem twee hartjes stuurde. Onder Martins foto reageerde Yasmine “Tuti😍” en ook zij kon hartjes terugverwachten. Sweet. 

View post on Instagram
 

Bron: lovereality.nl | Beeld: Instagram, RTL