News

Lars Veldwijk reageert eindelijk op breuk met Monica Geuze

Break-up season is here en ook Lars en Monica moesten eraan geloven. Half november maakte het koppel bekend dat ze niet langer samen zijn. Daarna bleef het erg stil rond de twee. Monica liet nog wel iets los over de breuk in haar vlogs, maar het leek erop dat Lars zich juist afzonderde voor de media. Nu reageert hij voor het eerst.

Lars Veldwijk reageert op breuk met Monica Geuze

We waren allemaal even in shock, toen we ongeveer een maand geleden hoorden dat het uit was tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk. Inmiddels is het een tijdje geleden dat de twee het nieuws naar buiten brachten en heeft Monica het er in haar vlogs uiteraard al over gehad. Voetballer Lars heeft zich bewust afzijdig gehouden sinds de break-up, geeft hij toen in het eerste interview, op het YouTube-kanaal van FOX Sports, waarin hij praat over de relatiebreuk. Scroll snel door voor het interview.

De video waarin Monica praat over de breuk:

”We houden nog steeds van elkaar”

Als het de vraagt wordt gesteld of hij het vervelend vindt dat het uit is antwoordt hij: ”Ik vind het wel lastig ja. We hebben vorige week Sinterklaas samen gevierd, dat gaat gewoon hartstikke goed en ook leuk. Alleen ja, uiteindelijk als je dan weer weg gaat dan zijn er moeilijke momenten, omdat er geen ruzie is, we haten elkaar niet en we houden nog steeds van elkaar. Dat maakt het soms wel lastig, zeker met kinderen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

”Soms heb ik het niet heel slim aangepakt”

Op de vraag wat Lars er van vindt dat Monica altijd alles deelde in haar vlogs antwoordde hij: ”De mooie momenten worden bij ons gedeeld en ook de minder mooie. Daar heeft heel Nederland een mening over, dat is vaak wel lastig. Als voetballer kon ik rustig naar een tankstation en nu als ik ergens kom, bijvoorbeeld in een restaurant, dan zie je vaak dat mensen elkaar aantikken van: ‘hey, dat is toch eh…. de vriend of ex-vriend van Monica in plaats van die speler van Sparta.” Lars denkt dat hij uiteindelijk meer negatieve dingen heeft gekregen door de vlogs van Monica. ”De beeldvorming, ook al heb ik daar zelf ook een aandeel in. Soms heb ik dat niet heel slim aangepakt.” Doelt hij hiermee op de video waarin Monica per ongeluk het geslachtsdeel van Lars laat zien?

Lars Veldwijk opent tattooshop in Amsterdam

Naast voetballen is Lars het er maar druk mee en weinig tijd voor verdriet. Onlangs opende hij namelijk een tattooshop in Amsterdam-West, samen met twee mannen die deelnamen aan het programma Ink Masters. Bekijk hieronder het hele interview over de tattooshop en de breuk met Monica.

Beeld: Brunopress