Celebs

Gaby Blaaser gaat in The Bachelorette op zoek naar de liefde

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Gaby Blaaser gaat als eerste Nederlander op zoek naar de liefde in Bachelorette, Nick Jonas en vrouw maken een serie over hun bruiloft, Ashley Benson reageert op break-up rumours en Ariana Grande neemt contact op met haar dubbelganger. 

Ariana Grande neemt contact op met haar dubbelganger
Een tijdje terug ging er een video op TikTok viral van het 15-jarig meisje Paige Niemann die sprekend op Ariana Grande lijkt. Nu heeft Ariana herself contact opgenomen met het meisje via Instagram. Paige vertelt aan Entertainment Tonight: “Ik was zo in shock, maar ze is echt heel aardig en ik vond het zo ontzettend cool dat ik haar was opgevallen.” Het 15-jarige meisje kreeg ineens een DM van haar grote idool Ariana en het contact kwam echt vanuit de zangeres. Zo tof! 

Nick Jonas en zijn vrouw maken serie over hun bruiloft
Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn afgelopen jaar in het huwelijksbootje gestapt. De twee hadden een Indiase bruiloft en de avond voor de bruiloft hadden ze de Sangeet. Nu gaan de twee een serie maken over de Sangeet, een avond dat vooral bestaat uit zang en dans. Voor de serie, die te zien zal zijn op Amazon, worden er verschillende stelletjes gevolgd die gaan trouwen en die worden klaargemaakt voor de grote dag en voor hun Sangeet. Nick Jonas vertelt over de serie: “We zijn trots dat we de mainstream kijkers kennis kunnen laten maken met het concept van deze muzikale viering.” Wanneer de serie te zien zal zijn op Amazon is nog niet bekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op

Ashley Benson reageert op break-up rumours
Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson en Cara Delevingne zijn al een tijdje happy in love. Maar toen kwam er ineens een Twitter-bericht voorbij van miss Cara: ‘Ashley en ik zijn uit elkaar.’ Iedereen was in shock, maar Ashley reageert nu op de break-up rumours. Op Instagram vroeg iemand aan haar of zij en Cara uit elkaar zijn, maar de actrice schrijft eronder ‘nope’. De geruchten zijn gelukkig dus niet waar! Er wordt gezegd dat het account van Cara was gehackt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Saar (@saar_loves_love) op

Gaby Blaaser gaat in The Bachelorette op zoek naar de liefde
Na Tempation Island en Love Island komt er nu een nieuwe datingprogramma naar Nederland: The Bachelorette. Enne, niemand minder dan Gaby Blaaser is de eerste Bachelorette van Nederland. Het programma is een succes in Amerika, maar ook wij kunnen straks genieten van het programma. Gaby gaat op zoek naar de liefde en wij kunnen niet wachten om alle mannen te zien die haar hart proberen te veroveren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Jordyn Woods gaat aan de leugendetector voor het ‘vreemdgaan’-schandaal
Bijna een jaar geleden kwam het grote nieuws naar buiten dat Jordyn Woods, de BFF van Kylie Jenner, zou hebben gezoend met de vriend van Khloe Kardashian. Jordyn heeft altijd gezegd dat ze geen seks heeft gehad met Tristan Thompson. Een fan vroeg of ze dat durfde toe te geven tijdens een leugendetector-test en dat heeft ze nu gedaan. Bekijk hieronder maar of ze de test heeft doorstaan. 

Bron: RTL Boulevard, Seventeen, Glamour | Beeld: BrunoPress