News

Vriend Khloé Kardashian, Tristan Thompson, gaat vreemd met de allerbeste vriendin van Kylie Jenner

Oh boy: Tristan Thompson, de vriend van Khloé Kardashian en vader van haar dochtertje, is alweer vreemdgegaan... Het leek even goed te gaan tussen de twee, maar daar heeft de allerbeste vriendin van Kylie Jenner verandering in gebracht. Tristan is namelijk weer de fout in gegaan en dit keer met Jordyn Woods a.k.a. Kylie's bff.

Break-up Khloé Kardashian en Tristan Thompson
Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn uit elkaar, want hij is vreemdgegaan met de allerbeste vriendin van Kylie Jenner, Jordyn Woods. Tristan en Jordyn gingen met een groep vrienden naar een feestje en een insider vertelt dat de twee heel erg met elkaar aan het flirten waren. Ook wordt er gezegd dat de twee urenlang aan het knuffelen waren. Oh boy! 

Een insider van het feestje vertelt in een Instagram-video dat Tristan de telefoons van alle feestgangers innam en het vervolgens de hele avond gezellig had met Jordyn Woods. Nu worden dit soort dingen over celebs wel vaker naar buiten gebracht en moeten we niet alles serieus nemen, maar het lijkt er toch echt op dat dit Kardashian-drama echt waar is. Khloé Kardashian herself heeft namelijk gereageerd onder de Instagram-video... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) op

Beste vriendin van Kylie Jenner
Kylie Jenner en Jordyn Woods zijn onafscheidelijk. Jordyn gaat met Kylie overal mee naar toe en de twee wonen zelfs samen. E! liet weten dat Kylie Jenner helemaal in de war is door het nieuws en niet weet hoe ze er mee om moet gaan... Wij zijn benieuwd hoe dit verder gaat aflopen. 

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved