Films & Series

Dit is waarom je de allereerste kerstserie Merry Happy Whatever op Netflix moet zien

De kerstbomen zijn opgetuigd, iedereen is al druk bezig met kerstcadeautjes inslaan én er staan al heel veel leuke kerstfilms op Netflix om te kijken. Maar dat niet alleen, want Netflix heeft nu de allereerste kerstserie en die moet je zien in de kerstvakantie (of al eerder natuurlijk!). Het gaat om de serie Merry Happy Whatever. Lees snel verder waarom je dit pareltje zeker niet mag missen. 

Netflix kerstserie Merry Happy Whatever
Er staan al heel veel leuke kerstfilms op Netflix, maar als je lekker iets wil bingewatchen rondom de kerstdagen dan moet je de nieuwe serie Merry Happy Whatever kijken. De serie gaat over Emmy en haar boyfriend Matt. Voor de feestdagen gaan ze naar haar familie en het is de eerste keer dat Matt zijn schoonfamilie gaat ontmoeten. Vanaf het begin is het al duidelijk dat Emmy’s vader niks van haar nieuwe vriend moet hebben en dat helpt natuurlijk niet echt mee als Matt wil vragen of hij met zijn dochter mag trouwen… 

Netflix kerstserie cast
Het verhaal klinkt niet alleen heel erg leuk, maar de cast van Merry Happy Whatever is ook goed. Zo heeft Ashley Tisdale, bekend van High School Musical, een grote rol in de kerstserie. De rest van de cast bestaat uit Bridgit Mendler, Dennis Quaid, Brent Morin, Siobhan Murphy, Hayes MacArthur, Elizabeth Ho en Adam Rose. Veel bekende gezichten dus! 

View post on Instagram
 

Netflix kerstserie Merry Happy Whatever trailer
Al nieuwsgierig? Check hieronder eerst nog even de trailer voordat je gaat bingewatchen. Enne, trommel al je vriendinnen bij elkaar voor een heerlijke bingewatch sessie met hot choco, kerstkoekjes en een warme deken om onder te kruipen. 

Watch on YouTube

Beeld: iStock

Must reads 👀