News

Ex on the Beach’ Alisa Megastar ondergaat bizarre ingreep

Dat EOTB-deelneemsters niet vies zijn van een bezoekje aan de plastisch chirurg is inmiddels geen geheim. Zo onderging Yasmine wat operaties in Istanbul en verscheen Terror Twin-Esmee laatst onherkenbaar op rode loper. Nu is het Alisa Megastar uit seizoen 2 die onder het mes is gegaan en het resultaat is, hoe zullen we het zeggen, opvallend? Lees snel door voor haar bizarre ingreep.

Alisa Megastar gaat voor ‘devil lips’

Alisa heeft ‘devil lips‘. Wait, what? Bij deze nieuwe ingreep laat je je lippen opspuiten in de vorm van een duivelssymbool. Deze speciale lippen zijn, ondanks het eigenaardige resultaat, een trend in Amerika. Gisteren postte Alisa een foto van haar nieuwe look en liet haar volgers daarmee flink schrikken. Zo vragen enkelen zich af of dit een grap is en verklaren anderen haar voor ‘oerlelijk’ en ‘gestoord’. Zelf heeft de Megastar (nog) geen spijt van haar keuze. Op Instagram schijft ze: “I DID IT!!! NOW I HAVE DEVIL LIPS TOO😍 DO YOU LIKE THIS NEW FASHION? #devillips

Update: Alisa heeft inmiddels weer ‘normale’ lippen, als we haar Instagram Stories mogen geloven. We gaan er dus maar vanuit dat het een grapje was ;-).

View post on Instagram
 

Devil Lips: echt of nep?

Of dit foto inderaad echt is, of dat Alisa gewoon heel goed kan photoshoppen is nog onbekend. Aandacht krijgt ze er in ieder geval wel mee. Wij gaan er niet vanuit dat dit een trend wordt in Nederland ;-).

Bron: lovereality.nl | Beeld: MTV