Celebs

Ex On The Beach' Esmee ging weer onder het mes en is onherkenbaar

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ex On The Beach' Esmee ging weer onder het mes en is onherkenbaar, is dit de nieuwe vriend van Temptation Island-deelneemster Channah, Love Island' Melany daagt Kelly uit op Instagram en de opnames voor de Lizzie McGuire reboot zijn begonnen!

Love Island' Melany daagt Kelly uit op Instagram
Boxing Influencers zorgt niet alleen in de ring voor een gevecht, maar ook op Instagram. Melany van Love Island daagt namelijk haar rivaal Kelly uit. Zij ziet het wel zitten om in de ring te staan met Kelly, haar rivaal van love Island die er vandoor is gegaan met Matty. Op Instagram Stories schrijft Melany: "Durf je het aan tegen mij in de ring?" en Kelly reageerde daarop: "Ik heb allang gewonnen." Vervolgens reageert Melany weer en zegt ze dat ze het daar niet over heeft en vraagt ze of Kelly het niet aandurft. Kelly laat het daar niet bij zitten en antwoordde: "Ben je weer op zoek naar een eigen artikel in RTL Boulevard? Worden die Playboy-foto’s van je niet meer opgepakt? Ik heb niks met je uit te vechten, want jij boeit mij niet." Oké, dat is dus duidelijk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

De opnames van de Lizzie McGuire reboot zijn begonnen
Een tijd terug kwam het geweldige nieuws naar buiten dat er een Lizzie McGuire reboot gaat komen op Disney+. En goed nieuws, want de opnames voor de vernieuwde serie zijn al begonnen. Hilary Duff kruipt weer in de rol van Lizzie en post op Instagram een foto van herself als Lizzie in New York. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Ex On The Beach' Esmee ging weer onder het mes en is onherkenbaar
Je kent de Terror Twins, Esmee en Sharon, vast wel van Ex On The Beach. En na het tweede deelname aan EOTBDD wist je ook wel dat ze van plastische chirurgie houden, aangezien ze onherkenbaar waren. Maar daar bleef het niet bij, want Esmee is weer on het mes gegaan en ze is onherkenbaar. Fans zijn in shock en dachten dat ze Barbie zagen. Hopelijk is ze zelf wel tevreden over haar nieuwe look! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Is Temptation Island' Channah aan het daten met deze bekende man?
Temptation Island' Channah en Quentin zijn net trotse ouders geworden van hun lieve zoontje, maar nu is Channah gespot met een andere man. Tijdens de MTV EMA Prep-party liep ze namelijk over de rode loper met Noah Zeeuw. Als aan hen wordt gevraagd of ze vrienden zijn of iets meer dan dat reageren ze ontwijkend. Vervolgens zegt Noah wel dat het heel pril is en ze hebben besloten er nog niks over te zeggen. Betekent dit dan Channah en Quentin nu echt niet meer samen zijn? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOAH JOY ⚡️🦁 (@noahzeeuw) op

Fan van Kylie Jenner krijgt contactverbod
Oh boy... Afgelopen week probeerde een fan bij het huis van Kylie Jenner komen, maar dat incident heeft nu gevolgen. Kylie vroeg direct een contactverbod aan en nu mag haar fan 100 meter bij haar vandaan blijven. Kylie schrijft in haar verzoek voor het contactverbod dat ze veel stress heeft gekregen door de fan en bang is voor de veiligheid van haar baby girl. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook