Films & Series

Gio Latooy is vanaf nu te zien in de film ‘Project Gio’ en dit is waarom je ‘m wil zien

Gio Latooy kennen we allemaal als vlogger, want hij heeft één van de meest succesvolle YouTube-kanalen van Nederland. Naast video’s maken, spotten we hem vanaf nu ook op het witte doek als acteur. Hij is namelijk vanaf nu samen met zijn familie te zien in de bioscoopfilm: Project Gio. Wil je meer informatie lezen om te checken of de film iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Gio Latooy’s eerste bioscoopfilm

We kennen Gio natuurlijk allemaal van YouTube. Op zijn kanaal speelde hij eerst live games en nu maakt hij dagelijks vlogs. In zijn vlogs filmt hij zijn leven met onder andere zijn ouders Marcel en Louise en zijn tweelingzus Melanie. Waarschijnlijk heb je het niet gemist als je een fan bent van Gio, want nu is hij niet alleen meer in vlogs te spotten! Hij is namelijk vanaf 5 december te zien in zijn eerste bioscoopfilm: Project Gio. Lees snel verder voor meer details voor de film.

View post on Instagram
 

Bioscoopfilm ‘Project Gio’

In de nieuwe bioscoopfilm ‘Project Gio’ draait het om Gio Latooy, hij speelt zichzelf, een bekende en lichtelijk onhandige YouTuber. Hij verdient zijn geld ook met het uploaden van video’s op YouTube. Alleen als zijn ouders Marcel en Louise Latooy samen op vakantie gaan, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is een complete bende. Hoe gaat hij dit oplossen? Gio heeft namelijk géén geld en géén tijd. Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen, want hoe zorgt hij ervoor dat zijn ouders dit niet te weten komen? Naast Gio in de hoofdrol spelen ook Niek Roozen, Melanie Latooy, Vincent Visser en Belle Zimmerman in de film. Wij zijn natuurlijk razend benieuwd: is Gio ook zo goed in acteren als in vloggen? Check het zelf! De film draait vanaf 5 december in de bioscoop.

Must reads 👀