News

Zo kun je toch het nieuwe seizoen Temptation Island kijken

Zoals jullie waarschijnlijk al weten stopt RTL met het uitzenden van reality-tv. Hoewel dit volkomen begrijpelijk is na de incidenten in het programma ‘De Villa’, betekent dit ook geen nieuw seizoen Temptation Island. Da’s toch wel balen, he ;-). Gelukkig is er een andere manier om het nieuwe seizoen alsnog te kijken en hier lees je hoe.

RTL stopt met reality-tv series 

Deze week maakte RTL bekend dat ze per direct stoppen met het uitzenden van reality-tv. De reden was het seksueel grensoverschrijdende gedrag in het realityprogramma ‘De Villa’. Dit betekende dus ook dat we voorlopig geen nieuwe afleveringen kunnen verwachten van onze favoriete guilty pleasure series zoals Temptation Island en Love Island. Hoewel we begrijpen dat RTL deze programma’s de komende tijd van de buis haalt, vinden we het stiekem best jammer dat we geen nieuw seizoen Temptation Island kunnen kijken.

Lees ook: Temptation Island’s Rosanna bleek ook een slachtoffer te zijn van seksueel grensoverschrijdend gedrag. 

Nieuw seizoen Temptation Island toch te zien

Als echte Temptation-fan wist je dat er een nieuw seizoen Temptation Island zat aan te komen en dit seizoen was nota bene al opgenomen. Er is dus gelukkig een manier om de afleveringen toch te zien, want onze Vlaamse buren zenden het seizoen wel uit. De Belgische zender VIJF heeft namelijk besloten de afleveringen gewoon uit te zenden. De Vlaamse krant ‘Het Laatste Nieuws’ meldt dat Temptation Island in samenwerking met VIJF wordt gemaakt, en dat ze al met de productie bezig waren. In principe verandert er dus voor de Belgische zender niets en gaat het gewoon door. 

Wanneer Temptation Island 2020 kijken

Normaal gesproken verschijnt het nieuwe seizoen van Temptation Island altijd rond het begin van het jaar op de Belgische televisie, dus de verwachting is dat dit nu ook zo is. Als je geen Belgische zenders op je tv hebt, kun je de afleveringen tegen die tijd ook gewoon op de site van de zender kijken.

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL