Films & Series

Netflix films: A Bad Moms Christmas

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Enne, we blijven ook dit weekend weer even in de kerstsferen, want vanaf dit weekend staat namelijk de kerstfilm A Bad Moms Christmas op Netflix. Kijken dus! 

Netflix filmtip: A Bad Moms Christmas

We blijven voorlopig nog even in de kerstsferen voor de Netflix filmtip. Vorige week tipten we de kerstfilm A Knight Before Christmas, maar vanaf dit weekend staat de kerstfilm A Bad Moms Christmas op Netflix. En als je de film Bad Moms hebt gezien (het eerste deel), dan wil je deze ook zeker niet missen. In het tweede deel van Bad Moms, de kerstversie, maken de moeders zich klaar voor kerst. De voorbereidinge voor de feestdagen moeten gedaan worden, maar ondertussen komen ook nog hun eigen moeders op bezoek. HELP!

Gegarandeerd heel veel hilarische momenten, dus de moeite waard om te kijken met je vriendinnen. De hoofdrollen in A Bad Moms Christmas zijn weer voor Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn. Check hieronder alvast de trailer van de heerlijke kerstfilm en zet hem op je lijstje met Netflix filmtips! 

Watch on YouTube

Beeld: iStock