Celebs

Famke Louise is even helemaal klaar met mannen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber gaat voor een nieuwe (bijzondere) haarkleur, viert Monica Geuze kerst met Lars Veldwijk, Famke Louise is nog niet klaar voor mannen en de nieuwe boyfriend van Temptation Island-deelneemster Pommeline zet tatoeage met haar naam. 

Viert Monica Geuze kerst met ex-boyfriend Lars Veldwijk?
Bijna twee weken geleden kwam het shockende nieuws naar buiten dat Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn. En dat net voor de feestdagen… In een interview met RTL Boulevard vertelt Monica dat het, ondanks dat het een emotionele periode is, goed met haar gaat en vertelt ze hoe ze de feestdagen doorbrengt. “Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet echt iets met kerst heb, wij waren dan altijd op vakantie. Maar ik denk dat ik nu gewoon lekker bij mijn familie ben, met de kleine. Al zou het ook goed kunnen dat we (zij en Lars) kerst nog samen vieren. Ik denk dat dat geen problemen hoeft te veroorzaken.” Wij wensen Monica en haar familie alvast hele fijne feestdagen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Justin Bieber gaat voor een nieuwe, bijzondere haarkleur
Het haar van Justin Bieber heeft de afgelopen jaren heel wat transformaties ondergaan. En ook nu was het weer tijd voor een nieuwe coupe. De zanger heeft zijn haren een nieuw kleurtje gegeven en je raadt nooit welke kleur… Bubblegum roze! Hij werd met zijn nieuwe kapsel gespot in Los Angeles, maar hij heeft op Instagram nog geen foto gepost van zijn roze lokken. Wat vind jij van zijn nieuwe look?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber News (@kbiebercrew) op

Famke Louise is even helemaal klaar met mannen
In het tijdschrift Grazia laat Famke Louise weten even helemaal klaar te zijn met mannen. Na haar breuk met Ronnie Flex wil de zangeres zich eindelijk focussen op zichzelf. Tijd heeft ze eigenlijk ook niet voor mannen, want Famke is hartstikke druk met haar carrière. Aan Grazia vertelt ze: “Mijn hoofd staat eigenlijk niet naar mannen. Ik heb het veel te druk met mezelf en ik denk ook dat dat even het belangrijkste is.” You go girl! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

De nieuwe vriend van Pommeline zet tatoeage met haar naam
Pommeline is na haar breuk met Fabrizio weer een nieuwe liefde gevonden. Een tijdje terug liet ze weten gelukkig te zijn met een nieuwe man. Enne, het lijkt al erg serieus te zijn tussen de twee, want haar nieuwe vriend heeft een tatoeage gezet op zijn pols mét haar naam. Achter haar naam staat ook nog een hartje. Check hieronder de foto van zijn nieuwe tattoo.

tattoo vriend pommeline Selena Gomez heeft een nieuwe (hele grote) tattoo op haar been
En er is nog een celeb met een nieuwe tattoo. Ook Selena Gomez heeft er weer een nieuw plaatje bij en dit keer op haar bovenbeen. Het is dit keer een iets grotere tattoo en het zijn biddende handen. Hiermee wil ze laten zien hoe belangrijk zij het geloof vindt en hoe belangrijk het voor haar is in haar leven. Op Instagram plaatste ze een foto van haar nieuwe tatoeage en die check je hier. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Bron: Grazia, Seventeen, Cosmopolitan, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress