Celebs

Rosanna over Temptation Island: ”Als hij me verkracht had, hadden ze niet ingegrepen”

Na het seksueel grensoverschrijdend gedrag in De Villa, besloot RTL om voorlopig met alle realityprogramma’s te stoppen. Dit gedrag kwam namelijk niet alleen voor in De Villa, maar ook in andere realityprogramma’s zoals Temptation Island. Deelneemster Rosanna Voorwald klapt uit de school en doet in een interview heftige uitspraken over haar deelname.

Temptation Island’s Rosanna was slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag

Na het schokkende nieuws van De Villa over grensoverschrijdend gedrag is ook Temptation Island nu per direct stopgezet door RTL. In een interview met Grazia geven kandidaten Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden aan het terecht te vinden dat RTL onder andere Temptation Island van de buis haalt. Rosanna geeft zelfs aan dat ze meerdere keren bij soortgelijke schandalen betrokken is geweest. 

“Ze wisten dondersgoed dat Rosanna niet tegen drank kon”

Bij de Temptation Island-kijkers werd het al snel duidelijk dat Rosanna niet tegen sterke drank kon. “Ik heb twee soorten dronken en het had dus ook heel anders kunnen uitpakken” aldus Rosanna. In een aflevering van Temptation Island werd Rosanna enorm dronken en stapte verleider Alex bij haar in bed. Het schijnt dat de tv-makers Alex hebben gepusht om naakt naast haar te gaan liggen. ”Hij had me wel kunnen verkrachten, ik weet 100% zeker dat ze dan niet hadden ingegrepen, en het waarschijnlijk ook nog hadden uitgezonden.”

Ook haar liefje Niels heeft iets te zeggen over het programma: “Ze wisten dondersgoed dat Rosanna niet tegen drank kon, toch schonken ze de hele tijd pure wodka in bij haar. Zo’n gozer maakt daar misbruik van” aldus Niels. “De eerste beelden die je de volgende dag zag, waren van Roos die geschrokken op bed zat. Rosanna voelde zich de volgende dag heel vies en wilde de hele tijd douchen. Ze stond eigenlijk helemaal niet achter haar beslissing.” Vervolgens voegt hij nog aan zijn verhaal toe: “Beelden worden verdraaid en de tv-makers voeden je de hele tijd met negatieve berichten over je partner om olie op het vuur te gooien. Tegen Roos zeiden ze continu dat ze beter voor Alex kon gaan.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In je punani, bitch! 😎 @rosannavoorwald @rowena_baierl #temptationvips #legends #temptationisland

Een bericht gedeeld door Temptation Island (@temptationisland) op

 

Rosanna en Niels blij dat er aandacht komt voor grensoverschrijdend gedrag

Rosanna en Niels zijn blij dat er eindelijk aandacht komt voor de schandalen bij realitytelevisie. Rosanna: “Temptation Island hier heeft weinig met een relatietest te maken. De verleiders zijn ordinair en alleen maar uit op seks, en dat gaat heel veel grenzen over.” Al eerder hoorde we dat De Villa stopte, maar andere realityseries op RTL zijn voorlopig dus ook niet te zien op de buis. Wij zijn natuurlijk ook geschrokken van deze uitspraken van Rosanna en Niels.

Bron: Grazia.nl | Beeld: RTL