Films & Series

Dit word je nieuwe favoriete serie als je dol bent op Sex and the City

Heb jij de serie en films van Sex and the City ook al duizend keer opnieuw bekeken? Goed nieuws voor de fans: binnenkort verschijnt er een serie die hier heel erg op gaat lijken, maar dan speelt het zich af in Parijs. We hebben het over Emily in Paris. Yes!

Nieuwe serie Emily in Paris 
Na zes seizoenen en twee films was Sex and the City officieel verleden tijd, en konden we deze alleen nog maar op replay zetten (dit zijn de belangrijkste levenslessen van Samantha). Gelukkig voor fans komt er een gloednieuwe serie aan die ons heel erg doet denken aan de iconische 90’s serie: Emily in Paris. Zoals de naam al zegt speelt deze serie zich af in Parijs, waarbij we het leven van Emily volgen. De styliste van Sex and the City, Patricia Fields, is daarnaast ook verantwoordelijk voor de styling van de nieuwe serie. Dit belooft een hoop. 

View post on Instagram
 

Het verhaal 
Het verhaal gaat over een jonge vrouw Emily (gespeeld door Lily Collins) die verhuist van de Amerikaanse stad Chicago naar Parijs om te werken voor een marketingbureau. Eenmaal daar is het niet makkelijk voor haar om zich aan te passen aan het Parijse leven. Naast haar drukke baan moet ze ook nieuwe vriendschappen sluiten en ondertussen haar liefdesleven in stand houden, waardoor ze voor flink wat uitdagingen komt te staan. Actrice Lily Collins kan niet wachten tot het zover is: ‘Ik ben meer dan trots op wat we hebben gemaakt en ik kan niet wachten om haar (Emily’s) reis met jullie te delen.’

Alhoewel het verhaal inhoudelijk dus wel wat anders is, weten we zeker dat dit onze nieuwe bingewatch serie wordt. De precieze datum waarop we de serie kunnen zien hebben we nog niet, maar de verwachting is dat de eerste afleveringen volgend jaar te zien zijn. 

Bron: rtlboulevard.nl, vogue.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀