Lifestyle

Dit wil je: bij deze boetiek in Amsterdam kun je met je vriendinnen trouwen voor een dag

Redactie

Alhoewel er misschien nog niemand in je leven is om mee te trouwen, veel meiden zijn er vanaf jongs af aan al mee bezig. Nadenken over je jurk, de locatie en wie je allemaal zou uitnodigen is nu eenmaal super leuk, maar wat als je die droom voor één dag in vervulling zou kunnen laten gaan? Goed nieuws: er bestaat een boetiek in Amsterdam waar je nu kunt trouwen voor één dag. 

Trouwen voor één dag 
Trouwen voor één dag: hoe ideaal klinkt dat? Je hebt alleen de lusten, maar niet de lasten. In de 9 straatjes in Amsterdam bevindt zich nu een trouwboetiek genaamd ‘Wed and Walk’, waar iedereen zijn of haar dromen om te trouwen voor één dag in vervulling kan laten gaan. Of je nou met je vriendinnen lekker jurken wilt passen of met je vriend of vriendin wil ervaren hoe het is om in het huwelijksbootje te stappen, het kan hier allemaal. 


Hoe het werkt
Een huwelijk bij Wed and Walk is helemaal nep, er is namelijk geen sprake van een echte verbintenis op papier. Het maakt niet uit of je met meerdere vriendinnen wil trouwen, met je vriend of zelfs met je hond: iedereen is welkom. De ceremonie kan 45 tot 90 minuten duren, afhankelijk van de ceremonie die je reserveert. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bronzen, zilveren, gouden of diamanten huwelijk te reserveren. Laat voor het huwelijk hier jouw haar doen. 

De ceremonie
In principe hoef je weinig zelf te doen en wordt de hele dag voor je geregeld. Nadat je een trouwjurk hebt uitgekozen word je om de beurt geïnterviewd, zodat er een speech voor jullie geschreven kan worden. Daarna hoef je alleen nog even de muziek uit te zoeken en is het tijd voor de ceremonie. Hier is een ceremoniemeester bij aanwezig die jullie erdoorheen begeleidt. Tijdens het ja-woord en de huwelijkskus wordt er een foto gemaakt, en daarna krijg je een officieel certificaat mee, hoe leuk! Nadat jullie je hebben omgekleed kun je de stad in voor jullie honeymoon ;-). 

Kun jij ook niet wachten om je fake trouwdag in te plannen? Reserveren kan hier

Bewezen: dit is de perfecte leeftijd om te trouwen. 

Beeld: Trouwen voor 1 dag

Must reads 👀