Lifestyle

Dit zijn de leukste spellen om te spelen tijdens een spelletjesavond met vriendinnen

Niets is zo gezellig als een spelletjesavond met jouw beste vriendinnen. Even terug naar vroeger, telefoons weg en enkel oog voor elkaar en het spel. Chips op tafel, colaatje in je hand: Let’s go. Heb jij elk spel al uitgespeeld en ben je op zoek naar wat nieuws? Hier vind je de leukste spellen voor jou en je vriendinnen. 

30 seconds

30 seconds

30 seconds bordspel | € 29,95

Eén van de leukste spellen van dit moment. Vorm teams en test jouw kennis. Raden jouw teamgenoten binnen dertig seconden de vijf termen die jij beschrijft? Let op: Mensen worden enorm fanatiek van dit onschuldige spelletje. Good luck.

 

Monopoly voor Millennials
Monopoly voor Millennials

Monopoly Millennial Editie bordspel | € 22,95

Monopoly, wie kent het niet? Dit spelletje bestaat al sinds 1935 en brengt nog ieder jaar nieuwe edities uit. Zo ook deze, speciaal voor alle Millennials. Het draait hier niet om het geld, maar om de verzamelde ervaringen. Met dit spel maak je jouw meidenavond nog leuker. 

 

Shit Happens
Shit happens

Shit Happens (18+) kaartspel | € 19,95

Shit happens, een kaartspel speciaal voor iedereen boven de achttien jaar. En dat is niet voor niets. In dit partyspel kom je allemaal ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op jou ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot en met 100. De gekste, smerigste en vervelendste situaties komen voorbij, klopt jouw inschatting?

Het grote Dilemma op Dinsdag-spel: de blije editie

dilemma op dinsdag spel

Het grote Dilemma op Dinsdag-spel: de blije editie | €15

Je hebt een magische kraan waar alle dranken naar keuze uit komen of als je in je vingers knipt is je hele huis schoon en opgeruimd? Dit keer geen moeilijke dilemma’s, maar juiste blije dilemma’s waar je uit moet kiezen. Met deze kaarten heb je ongetwijfeld een hilarische avond met de meiden!

Temptation Island
Temptation island spel

Temptation Island bordspel | € 24,99

Ja, echt waar. Jouw favoriete televisieprogramma is nu beschikbaar als bordspel. De ultieme relatietest begint en jij en jouw vriendinnen wanen zich als verleiders op een onbewoond eiland. Je doet er alles aan om die ene persoon te verleiden, maar ben jij wel slim, grappig of sexy genoeg? Lees hier alles over het Temptation Island-bordspel.

 

What do you meme?

What do you meme?
What do you meme NL kaartspel | € 31,95

We love memes, daarom behoort dit kaartspel ook tot één van onze favorieten. In dit spel moeten de spelers de foto van de ronde combineren met één van de tekstkaartjes die ze in handen hebben. De deelnemers zijn om de beurt jury en bepalen wie de leukste combinatie heeft gemaakt. Wie is de grappigste uit jouw vriend(inn)engroep? 

Scoor hier nog meer leuke spellen:

 

Bron: Wehkamp.nl | Beeld: iStock