Films & Series

Onherkenbaar! Zo zien de acteurs uit Ned’s Survival Gids er nu uit

ned's-survival-gids

Kennen jullie Ned’s Survival Gids nog? Dit was een van onze favoriete programma’s op Nickelodeon vroeger. In dit programma volgden we de levens van verschillende tieners op de middelbare school, waaronder Ned, Cookie en Moze. De serie is inmiddels al een tijdje gestopt, maar we konden het niet laten om op te zoeken hoe de cast er nu uitziet. 

Ned Bigby (Devon Werkheiser)

In de hoofdrol van Ned’s Survival Gids: Ned Bigby. Hij werd gespeeld door Joseph Werkheiser, die inmiddels 31 is. Door het succes van de serie heeft hij ook andere rollen binnen gesleept als acteur, waaronder in de film Shredderman Rules. Momenteel is hij bezig met een muziekcarrière, dus hij heeft het acteren op een laag pitje gezet. We kunnen wel zeggen dat hij goed is opgedroogd.

Jennifer Mosely (Linsey Shaw)

Links op de foto hierboven staat Moze. Zij werd gespeeld door Linsey Shaw, zij is inmiddels 33. Say what!? Ze werd vooral bekend van haar rol als Moze in de serie en werkt nog steeds als actrice. Zo was ze bijvoorbeeld te zien als Paige McCullers in de serie Pretty Little Liars. Hieronder zie je hoe ze er nu uit ziet.

Simon Nelson-Cook (Daniel Curtis Lee)

Cookie was de nerd uit de serie en wij vonden ‘m hilarisch. Hij werd gespeeld door Daniel Curtis Lee. Na zijn rol in Ned’s Survival Gids heeft hij nog veel meer rollen gespeeld in onder andere Glee en Zeke & Luther, daarnaast regisseert hij muziekvideo’s en rapt hij.

Coconut Head (Rob Pinkston)

Kennen jullie kokosnootkop nog met zijn heerlijke kapsel? Dat is Rob Pinkston (34). Inmiddels zou je hem bijna niet meer terug herkennen en heeft hij inmiddels een hele andere coupe. Na Ned’s Survival Gids is hij zich minder gaan richten op acteren, maar zit hij wel nog steeds in de televisiewereld. Hij regisseert een aantal tv-shows en werkt aan zijn dj-carrière.

Billy Loomer (Kyle Swann)

In elke middelbare school serie zit wel een pestkop. In Ned’s Survival Gids was dat Loomer, gespeeld door de inmiddels 32-jarige Kyle Swann. In de serie was hij niet zo slim, maar in real life wel. Hij heeft een studie Marine Biologie afgerond.

Lees ook:
Zien! Dit is de cast van Zack & Cody nu!

Suzie Crabgrass (Christian Serratos)

Ned was in de serie tot over zijn oren verliefd op Suzie. Haar echte naam is Christian Serratos (32) en ze is nog steeds druk met acteerwerk. Je kunt haar bijvoorbeeld zien in The Walking Dead en ze speelde ook Angela Webere in Twilight. Bekijk hieronder hoe ze is veranderd.

Must reads 👀