Fashion

Sneakerwinkels vrouwen: dit zijn de tofste sneakerwinkels van Nederland

Bij het woord sneakers beginnen wij meiden al te zwijmelen. Het zijn de perfecte on the go schoenen die je overal bij kunt dragen, of je nou naar school of een feestje gaat. Als echte liefhebbers willen we natuurlijk zoveel mogelijk sneakerwinkels induiken, maar het aanbod kan soms een beetje overweldigend zijn. Daarom hebben we de leukste sneakerwinkels vrouwen voor je geselecteerd. Pas op: je gaat waarschijnlijk niet zonder lege handen de deur uit ;-).  

Sneakerwinkels vrouwen: Prime Sneakers – Utrecht
Deze winkel is een echte must-go voor sneakerliefhebbers. Vroeger was de winkel een drogisterij en dat is nog steeds te zien aan het interieur. Ze verkopen hier de nieuwste, maar ook vintage sneakers. Oja, super handig: je kunt je oude sneakers hier inleveren. De winkel verkoopt ze dan voor jou. 

View post on Instagram
 

Sneakerwinkels vrouwen: Sunika – Amsterdam
Ken je dat gevoel dat je een winkel in loopt en alles wilt hebben? Pas dan op voor de sneakerwinkel Sunika. De winkel heeft een Aziatische stijl. Alle schoenen worden namelijk gepresenteerd op eetstokjes, en de naam van de winkel betekent sneaker in het Japans, hoe grappig!

View post on Instagram
 

Sneakerwinkels vrouwen: Seventyfive – Amsterdam
Bij Seventyfive kom je niet de rijen met standaard sneakers die in grote hoeveelheden zijn ingekocht tegen. De winkel verkoopt sneakers van bekende merken die nét wat aparter en exclusiever zijn. Super leuk dus als je het liefst met sneakers loopt die niemand heeft. Voor meer unieke items bezoek je ook meteen de leukste vintage winkels van Amsterdam. 

View post on Instagram
 

Sneakerwinkels vrouwen: Sidestep – Maastricht
Woon je in het verre zuiden of ga je een dagje naar Maastricht, breng dan zeker een bezoekje aan de sneakerwinkel Sidestep. De zaak ziet er mooi uit en ze hebben een ruim aanbod met de leukste sneakers. 

View post on Instagram
 

Sneakerwinkels vrouwen: Bruut – Hoofddorp
Bij de sneakerwinkel Bruut kom je in een walhalla van sneakers terecht. Ze verkopen basis modellen vaak in originele kleuren en limited editons, maar ook echte collector items. Je vindt er net even andere dingen dan in een normale sneakerwinkel, dus deze winkel is echt een bezoekje waardig. 

View post on Instagram
 

Sneakerwinkels vrouwen: The Athlete’s Foot – Den Bosch
Bij deze winkel verkopen ze een ruim assortiment aan sneakers in veel verschillende kleuren. Ben je fan van grote sneakermerken zoals Adidas en Nike? Dan sla je hier sowieso je slag. 

View post on Instagram
 

Wil jij er met de nieuwste sneakertrends bijlopen? Bekijk de sneakertrends van herfst 2019 hier.

Beeld: iStock

Must reads 👀